YSS Guide

YSS Guide смотреть последние обновления за сегодня на .

Pro Hero Tutorial | BLCK.Wise's Yi Sun-shin Tutorial | Mobile Legends: Bang Bang

940773
10362
428
00:04:55
23.04.2021

Wanna learn how to master Yi Sun-shin? Welcome to MLBB's Pro Hero Tutorial. BLCK.Wise is here today to give you a professional Yi Sun-shin tutorial. Check it out!

Pro Yi sun shin Tutorial 2022 | Pro Guide | Tips & Tricks Mobile Legends

173203
3368
113
00:09:15
02.10.2021

#rylles #aerylles #mobilelegends If you did enjoyed this Video make sure to hit the LlKE & SUBSCRIBE BUTTON and also turn on the Notification Bell Yi sun shin Build Season 22: Swift Boots, War Axe, Demon huner sword , Blade Of Despair, Endless Battle, Queen Wings Social Media: ✅Instagram: 🤍 ✅Facebook Page: 🤍 ✅Trovo: 🤍 - Don't mind the tags #topglobalhayabusa #prohayabusa #top1globalhayabusa #besthayabusa #hayabusasavage #mobilelegends #mlbb #ml #hayabusarevamp #hayabusatiktok #hayabusatutorial #prohayabusatutorial #Rylles #tutorialhayabusa #topglobalmobilelegends #HAYABUSA #offlanehaybusa #hayabusamontage #hayabusasushiskin #hayabusabiologicalskin #hayabusaexperiment21skin #hayabusaenforcerskin #aerylles #topglobalroger #topglobal1roger #assassinrylles #hayabusajungle #hayabusajungler #bestbuildhayabusa

YI SUNSHIN SWITCHING TUTORIAL FOR BEGINNERS 2022! |MASTER SWITCHING LIKE A PRO! | MLBB✓

16347
375
35
00:08:08
19.07.2022

#Yisunshin #Tutorial #MLBB Description! YI SUNSHIN SWITCHING TUTORIAL FOR BEGINNERS 2022! |MASTER SWITCHING LIKE A PRO! | MLBB✓ 📌THIS VIDEO IS FOR ENTERTAINMENT ONLY! DONT MAKE IT SO SERIOUS!💙 IN THIS VIDEO: Juke Yi Sun-Shin Yu Sin Sun Yu Sin Sin Yss Dlynnn Mobile Legends Yss savage Yss Bless Yss Passive Yss Pasif Yss Fastfarming Yss Freestyle Yss Insane Movement Yss Maniac Yss Indonesia Yss Youtuber Yss Tiktok Yss Lambada Yss Duka Yss Tutorial for beginner Yss Pro Player Yss Mythical Glory Yss Top 1 Global Yss Mobile Legends Yss Best Build Yss Crazy Damage Yss Collector Yss RRQ XINNN Yss RRQ Alberttt Yss ONIC SANZ Yss EVOS WANNN Yss EVOS Ferxiic Yss AE Celiboy Yss JessNoLimit Yss H2WO Yss Ryuu Yss Gosu Hoon Yss Xorn

Yi Sun-shin Best Build Guide and Gameplay || How to use Yi Sun-shin || Yi Sun-shin - Fleet Warden

4030
68
4
00:08:13
27.07.2022

#mlbbyisunshin MLBB 2022 Mobile Legends Yi Sun-shin Tutorial || Best Builds + Tricks || In-depth Revamped yi sun-shin Guide || ✴️Hi guys, in this video I will teach you how to play Yi Sun-shin and give you best builds, combos, tips and more. So watch till the end...Subscribe for more. ✴️Subscribe to my channel:- 🤍 ✴️For donations: 🤍 #mlbbyss _ related tags. mobile legends yi sun-shin mobile legends guide mobile legends yi sun-shin build mobile legends yi sun-shin tutorial mobile legends yi sun-shin build 2021 mobile legends yi sun-shin build 2022 mobile legends yi sun-shin skin yi sun-shin in mobile legends mobile legends yi sun-shin equipment mobile legends yi sun-shin gameplay mobile legends yi sun-shin guide mobile legends yi sun-shin spell vamp mobile legends yi sun-shin skills mobile legends yi sun-shin best build mobile legends yi sun-shin one hit build mobile legends yi sun-shin best combo

TUTORIAL YI SUNSHIN 2022 NEW PATCH! | YI SUNSHIN PASSIVE SWITCHING AND ROTATION TUTORIAL 2022 | MLBB

5763
135
29
00:08:32
26.07.2022

#Yisunshin #Tutorial #MLBB Description! TUTORIAL YI SUNSHIN 2022 NEW PATCH! | YI SUNSHIN PASSIVE SWITCHING AND ROTATION TUTORIAL 2022 | MLBB 📌THIS VIDEO IS FOR ENTERTAINMENT ONLY! DONT MAKE IT SO SERIOUS!💙 IN THIS VIDEO: Juke Yi Sun-Shin Yu Sin Sun Yu Sin Sin Yss Dlynnn Mobile Legends Yss savage Yss Bless Yss Passive Yss Pasif Yss Fastfarming Yss Freestyle Yss Insane Movement Yss Maniac Yss Indonesia Yss Youtuber Yss Tiktok Yss Lambada Yss Duka Yss Tutorial for beginner Yss Pro Player Yss Mythical Glory Yss Top 1 Global Yss Mobile Legends Yss Best Build Yss Crazy Damage Yss Collector Yss RRQ XINNN Yss RRQ Alberttt Yss ONIC SANZ Yss EVOS WANNN Yss EVOS Ferxiic Yss AE Celiboy Yss JessNoLimit Yss H2WO Yss Ryuu Yss Gosu Hoon Yss Xorn

YI SUN-SHIN SWITCHING TUTORIAL FOR BEGINNERS!!! | MASTER YI SUN-SHIN UNLI CRITICAL DAMAGE!!! | -MLBB

5258
103
34
00:15:50
12.02.2022

#YiSunShinSwitchingTutorial #yisunshingameplay #YiSunShinTutorial Description! YI SUN-SHIN SWITCHING TUTORIAL FOR BEGINNERS!!! | MASTER YI SUN-SHIN UNLI CRITICAL DAMAGE!!! | -MLBB IN THIS VIDEO: Juke Yi Sun-Shin Yu Sin Sun Yu Sin Sin Yss Dlynnn Mobile Legends Yss savage Yss Bless Yss Passive Yss Pasif Yss Fastfarming Yss Freestyle Yss Insane Movement Yss Maniac Yss Indonesia Yss Youtuber Yss Tiktok Yss Lambada Yss Duka Yss Tutorial for beginner Yss Pro Player Yss Mythical Glory Yss Top 1 Global Yss Mobile Legends Yss Best Build Yss Crazy Damage Yss Collector Yss RRQ XINNN Yss RRQ Alberttt Yss ONIC SANZ Yss EVOS WANNN Yss EVOS Ferxiic Yss AE Celiboy Yss JessNoLimit Yss H2WO Yss Ryuu Yss Gosu Hoon Yss Xorn

Yi Sun Shin ကို ဘယ်လို အထာကျကျ ကိုင်မလဲ?? | MLBB

28070
1090
62
00:05:56
16.06.2022

Yi Sun Shinကို ဘယ်လို အထာကျကျ ကိုင်မလဲ?? #mobilelegends #mlbbcreatorcamp #mccJune #mcc_0610mm Game id-401447 Server id-9848 Device-Redmi K50 5G Recorder-Mi Recorder

ကောင်မလေးမရတာလဲမပြောနဲ့ ကိုရီးယားမင်းသားလေးမှမကိုင်တတ်တာကို 🤣#Yisunshin#MobileLegendsGuides#Guides

34329
1895
177
00:06:24
11.08.2021

#Yisunshin #MobileLegends #Guide #MobileLegendsGuides အားလုံး မင်္ဂလာပါ AXE Channel ကနေသူငယ်ချင်းတွေကိုကြိုဆိုပါတယ်။နေ့စဉ် Mobile Legend ရဲ့ Game Highlights လေးတွေကို Quality အကောင်းဆုံး Full HD နဲ့ တင်ပေးပါမည်။ ကြိုက်နှစ်သက်ပါက Subscribe လေးလုပ်ခဲ့ပေးပါဦးနော်။ Hello everyone, welcome to AXE Channel. We will be posting Mobile Legend's Game Highlights every day in the best quality Full HD. If you like it, please subscribe.

My 1st Yi Sun Shin in 2022? | Mobile Legends

159221
7642
278
00:09:25
04.01.2022

If you have any more questions feel free to drop by my streams. I stream everyday on this channel and nowhere else Stream Schedule: 8pm EST Everyday (use google to turn this into your local time) ►Discord : 🤍 ►Member : 🤍 ►Phone : Iphone 8+ ►Music For Intro (After The Storm NCS) : 🤍 ►Music For Outro (Unknown Brian - Brain NCS) : 🤍 #MobaZane #M3 #YSS

How To Play Yi Sun Shin Like A Pro In 2023( Yss Tutorials) | MLBB

707
21
5
00:07:43
04.01.2023

Watch the video with 720p/1080p for better video quality. This video is made entertainment purposes only and I don't have any intentions to hurt anyone. Music in the video is provided by Infraction-No Copyright Music and NoCopyrightSound(NCS) Thank you for your support! Tags- Yi Sun Shin Tutorials 2023 Yi Sun Shin Best Builds Top Global Yi Sun Shin Yi Sun Shin Guide Supreme Yi Sun Shin 24434accepted Yi Sun Shin Rrq Bless Yi Sun Shin Moba Zane Yi Sun Shin Celiboy Yi Sun Shin Jess No Limit Yi Sun Shin #mobilelegends #mlbb #yisunshingameplay #stormmlbb

A I R S T Y L E - YSS GUIDE

839
77
3
00:07:13
20.08.2021

A I R S T Y L E - YSS GUIDE #MobileLegends #AIRSTYLE

YI SUN-SHIN TUTORIAL FOR BEGINNERS | MASTER YI SUN-SHIN IN JUST 8 MINUTES | YSS COMBO | MLBB 2021

249619
3616
109
00:08:32
30.01.2021

YI SUN-SHIN TUTORIAL FOR BEGINNERS | MASTER YI SUN-SHIN IN JUST 8 MINUTES | YSS COMBO | MLBB 2021 𝗜𝗳 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝗸𝗲 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲 𝘀𝘂𝗯𝘀𝗰𝗿𝗶𝗯𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗵𝗶𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗻𝗼𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗯𝗲𝗹𝗹. FB PAGE: 🤍 𝗪𝗮𝗻𝗻𝗮 𝗔𝗱𝗱 𝗠𝗲? 𝗜𝗗: 354256027 𝗜𝗚𝗡: SEIGHART 𝗦𝗼𝗻𝗴 𝗨𝘀𝗲𝗱 𝗜𝗻 𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼: 👉Lost Sky - Fearless pt.II (feat. Chris Linton) [NCS Release] 🤍 👉Track: Clarx & Harddope - Castle [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / Stream: 🤍 👉Track: James Mercy - Take You On (ft. PhiloSofie) [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / Stream: 🤍 👉TheFatRat - Fly Away feat. Anjulie 🤍 = 𝗙𝗔𝗤💡 Q: 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗺𝗮𝗸𝗲 𝗺𝗲 𝗵𝗮𝗽𝗽𝘆? A: Subscribe me and give this video a like 😍 Q: 𝗪𝗵𝗮𝘁 𝗱𝗲𝘃𝗶𝗰𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝘂𝘀𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗽𝗹𝗮𝘆𝗶𝗻𝗴? A: Iphone 6s+ Q: 𝗪𝗵𝗲𝗿𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺? A: Philippines🇵🇭 Q: 𝗪𝗵𝗮𝘁 𝗱𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝘂𝘀𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗴? A: Iphone Built-In Recorder Q: 𝗪𝗵𝗮𝘁 𝗮𝗽𝗽 𝗱𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝘂𝘀𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴? A: VLLO = This video is all about: YI SUN-SHIN TUTORIAL FOR BEGINNERS | MASTER YI SUN-SHIN IN JUST 8 MINUTES | YSS COMBO | MLBB 2021 Tags 👇 #Hybridz #YiSunShin #Tutorial #MobileLegends #YiSunShinTutorial2021 #TipsandTricks #MLBB #MobileLegendsBangBang #Savage #Maniac #Combo #YiSunShinCombo #BestBuild

1st Guide | YSS After Nerf | Mobile Legends | MobaZane

14698
1263
172
00:16:26
01.09.2020

This is going to be my first Guide for Mobile Legends. Over time they'll get better and I'll reach out to other BTK members for other roles and tier list for lanes. I hope you enjoy this YSS guide Emblems: 3-1-3 Assassin tree #MLBB #MobileLegends #YiSunShin If you have any more questions feel free to drop by my streams. I stream everyday on this channel and nowhere else Stream Schedule: 8pm EST Everyday (use google to turn this into your local time) ►Discord : 🤍 ►Member : 🤍 ►Phone : Iphone 8+ ►Music For Intro (After The Storm NCS) : 🤍 ►Music For Outro (Gravity NCS) : 🤍

Turning This Marksman Into An Assassin It's Just Too Broken | Mobile Legends

241170
12806
898
00:12:50
15.10.2021

Install Raid for Free ✅ Mobile and PC: 🤍 and get a special starter pack 💥Available only for the next 30 days! Download Aptoide Mobile Legends and get extra diamonds when you recharge! 🤍 Turn On "CC" for subtitles

META YI SUN SHIN IS BACK!! TUTORIAL FAST FARMING YI SUN SHIN AND ROTASI GAMEPLAY YSS NEW SEASON

8084
124
11
00:14:21
07.01.2023

META YI SUN SHIN IS BACK!! TUTORIAL FAST FARMING YI SUN SHIN AND ROTASI GAMEPLAY YSS NEW SEASON 👉 Subscribe My Youtube : 🤍 👉 Order Joki Disini : 🤍 👉 Instagram Pribadi: 🤍 👉 Instagram Joki MLBB : 🤍 👉 Tiktok : 🤍 👉 Business Inquiries : 🤍 👉 Saweria : 🤍 Q and A Q: How to make you happy? A: You can make me happy by Like, Share and Subscribe and hit the notification bell! Q: Where do you live? A: Indonesia Q: Gender? A: Male Q: What phone do you use? A: POCO X3 PRO #yisunshin #YisunshinAddict #MLBB #gameplayyisunshin #kingyisunshin #yss #fasthandyss Tags: YisunshinAddict,mlbb,yisunshin,Mobile Legends Bang Bang,Yisunshin Mobile Legends,yisunshin mlbb,build yisunshin tersakit,yss best build 2022,yisunshin tutorial,tutorial yss mlbb,top global yisunshin build,build terbaru yisunshin 2022,yisunshin supreme indonesia,cara main yisunshin,yisunshin top global gameplay,yss mlbb,yss top global gameplay,yss supreme indonesia,tutorial yss,cara main yss mlbb,build yss tersakit,yss Mobile Legends,rotasi yss,farm yss

CARA MAIN YSS & COMBO YSS + TIPS PASSIVE YI SUN SHIN ❗ BUILD YSS TERSAKIT ❗ YI SUN SHIN SKIN BARU

51897
1069
167
00:11:27
23.07.2022

Halo semuanya. Di video kali ini kita bakal bahas Cara Main YSS dan Combo YSS + Tips Passive Yi Sun Shin. Build YSS Tersakit. Yi Sun Shin Skin Baru. Tonton sampai habis ya biar paham. ✿ Jangan lupa untuk Subscribe! ✿ Lonceng notifikasi untuk tau kapan video gw di upload! Website Vaanstore : 🤍vaanstore.id 💲💲💲 DONASI SAWER 🤍 (Bantu donasi bisa dengan via OVO, Dana, GoPay) ✿✿✿ SERVER DISCORD DISCORD : 🤍 👑👑👑 SOCIAL MEDIA INSTAGRAM : 🤍 TIKTOK : 🤍 ID DANZ CICIT HANZO : 335595850 ▶▶▶ OUTRO VIDEO LINK 🤍 ❓❓❓ FREQUENTLY ASKED ANSWER Q: Tinggal di Aceh? Asli mana? A: Iya tinggal di Aceh tapi asli orang Sulawesi Q: Record pake Apa sama Aplikasi edit videonya? A: Record pake Screen Recorder bawaan ROG Phone 3 dan Ngedit video pake Filmora PC Q: Ahli di role apa? A: Semua role bisa tapi lebih mahir di role Assassin dan Marksman (Hard Carry) Q: Boleh mabar? A: Boleh banget. Add aja akun gw ya : Danz Cicit Hanzo. Kalo udah kalian add nanti gw follback :D (Dan kalo ga full friendlist gw ehhe) 🔗🔗🔗 TAGLINE yi sun shin epic skin yi sun shin gameplay yi sun shin top global yi sun shin gameplay yi sun shin tutorial yi sun shin terbaru yi sun shin jungler yi sun shin meta yi sun shin lambada cara main yi sun shin tips passive yi sun shin combo yi sun shin item yi sun shin tersakit 2022 build yi sun shin tersakit spell yi sun shin emblem yi sun shin yi sun shin skin baru yss skin baru yi sun shin skin epic yss epic skin yi sun shin fleet warden yss fleet warden ™™™ BUSINESS INQUIRIES ™™™ Email : daniangga89🤍gmail.com Mobile Legends Bang Bang #yisunshinmobilelegends #yisunshingameplay #yisunshintutorial #buildysstersakit #yisunshinskinbaru

Mobile Legends In-Depth Guide: Yi Sun-Shin Tips & Tricks

410635
5221
661
00:11:11
02.11.2017

Welcome to my Yi Sun-Shin full in-depth hero guide! Where you can learn how to play this unique marksman hero at your full potential! Unlock the sniper within! (and all that crap xD) If you find this video useful or at least mildly entertaining xD, share it and subscribe to get updates when I upload the next video! :D PEACE!! ♠More WTFacts!♠: 🤍 ♠More Ultra Fast Speed Guides! (USFG)♠: 🤍 ♠Check out the previous milestone video!♠:D 🤍 ♠Check out OUR channel! (yes. you're part of it!)♠: :D 🤍 ♠Follow me on Facebook and Twitter!♠: 🤍 🤍

Yi Sun-Shin In-depth Guide | Best Build, Combos, Tips & Tricks | Mobile Legends

4507
88
2
00:03:09
21.01.2021

Yi Sun-Shin In-depth Guide | Best Build, Combos, Tips & Tricks | Mobile Legends _ Keywords (Kindly Ignore) - Global 1 Yi sun shin build Top global yi sun shin gameplay how to play yi sun shin yi sun shin guide revamped yi sun shin | yi sun shin tutorial,yi sun shin top global,yi sun shin epic skin,yi sun shin gameplay,yi sun shin build,yi sun shin albert,yi sun shin best build,yi sun shin betosky,yi sun shin build tersakit,yi sun shin best build 2020 top 1 global,yi sun shin comeback,yi sun shin critical build,yi sun shin combo 2020,yi sun shin damage build,yi sun shin emblem,yi sun shin fast farm,yi sun shin freestyle,yi sun shin gold lane,yi sun shin gameplay 2020,yi sun shin gosu,yi sun shin gameplay gold lane,yi sun shin guide mobile legends,yi sun shin gosu general,yi sun shin hero is god,yi sun shin hyper carry,yi sun shin hoon,yi sun shin hororo chan,yi sun shin indonesia,yi sun shin item build,yi sun shin jess,yi sun shin jess no limit,yi sun shin jawhead bug,yi sun shin late game,yi sun shin mobile legend,yi sun shin mobile legends tutorial,yi sun shin montage,yi sun shin mobile legends build,yi sun shin mobile legends combo,yi sun shin new meta,yi sun shin offlane,yi sun shin offlane tutorial,yi sun shin op build,yi sun shin pro gameplay,yi sun shin revamp,yi sun shin r7,yi sun shin savage,yi sun shin season 18,yi sun shin top,yi sun shin tutorial 2020,yi sun shin tips and tricks | mobile legends yi sun shin yi sun shin guide mobile legends yi sun shin build mobile legends yi sun shin tutorial mobile legends yi sun shin build 2020 mobile legends yi sun shin build latest mobile legends skin yi sun shin in mobile legends mobile legends yi sun shin equipment mobile legends yi sun shin gameplay mobile legends yi sun shin guide mobile legends yi sun shin meta mobile legends yi sun shin skills mobile legends yi sun shin best build mobile legends yi sun shin ultimate combo mobile legends yi sun shin best combo

Panduan Menggunakan Yi Sun-Shin, Cara Combo Skill, Rotasi Di Meta Terbaru | YSS MLBB

83317
2281
393
00:18:44
05.01.2022

#yss #mlbb #tutorial tag : yi sun shin,yi sun shin gameplay,yi sun shin top global,yi sun shin top global gameplay,yi sun shin collector,yi sun shin tiktok,yi sun shin gameplay new update,yi sun shin savage,yi sun shin gameplay mobile legends,yss top global,yss gameplay,build yi sun shin 2021,gameplay pasif yi sun shin,new build yi sun shin,build yi sun shin patch terbaru,gameplay yi sun shin patch terbaru,yi sun shin emblem,emblem yi sun shin patch terbaru,new emblem yi sun shin,celiboy,alter ego,mobile legends,#mobile legends,mpl,mlbb,aeceliboy,esports indonesia,esports,indonesia,mobile legends,mobile,legends,player unknown,mobile games,esports games,esports arena,esports teams,teams,game,games,esports news,esports live,gamers indonesia,gaming,gemers,alter ego esport,mobile legend indonesia,alucard terkuat di bumi,mobile premier league,mobile legends 2021,gaming mobile legend indonesia,pasukan aldous indonesia,tutor lambada,dlynnn,yss dlynnn,mobile legends,yss savage,yss maniac,yss sanz,yss bless,yss freestyle,yss indonesia,yss tutorial for beginner,yss mythical glory,yss best build,yss onic sanz,yss rrq alberttt,yss rrq xinnn,yss ae celiboy,yss gosu hoon,yss xorn,yss fasthand,yss montage,yss gameplay,tutorial yss,yi sun shin,build yss tersakit 2021,yss jess no limit,yss pasif,tutorial pasif yss,build yi sun shin,gameplay pasif yi sun shin,tutorial yi sun shin,tutorial yi sun shin 2021,tutorial yi sun shin terbaru 2021,tutorial yi sun shin jess no limit,tutorial yi sun shin pemula,build yi sun shin tersakit 2021,build yi sun shin jess no limit,build yi sun shin tersakit 2021 jess no limit,build yi sun shin,build yi sun shin tersakit,tutorial yss,tutorial yss terbaru,tutorial yss pemula,tutorial yss jess no limit,tutorial yss hyper,tips jago main yi sun shin,belajar pasif yi sun shin,yi sun shin tutorial,cara main yi sun shin,tutorial yi sun shin 2021,kesalahan user yi sun shin,cara pakai yi sun shin,tutorial yi sun shin,tutorial yi sun shin terbaru,tutorial hyper yi sun shin,tutorial yss terbaru,yi sun shin tips and tricks,tutorial yss,tutorial yss meta terbaru,amyroomishere,yi sun shin mobile legends,tips jago main yss,cara main pasif yi sun shin mobile legend 2021,yi sun shin,yi sun shin mobile legends,yi sun shin top global,yi sun shin best build,yi sun shin build,top global yi sun shin,yi sun shin gameplay,top global 1 yi sun shin,mobazane vs gosu,mobazane granger,yi sun shin 2021 build,savage 2021,yi sun shin ml,yi sun shin top 1 global,savage mobile legends,yi sun shin mobile legend,mobazane wanwan,mobazane moskov,mobazane brody,top global yss,yss best build,yss top global,yss mobile legends,mobazane yi sun shin,tutorial yi sun shin,tutorial yss terbaru,tutorial yss,tutorial yss hyper,tutorial yss hyper 2021,tutorial yss hyper patch terbaru,tutorial yi sun shin hyper,tutorial yi sun shin 2021,tutorial yi sun shin terbaru 2021,tutorial pasif yi sun shin 2021,build yss tersakit 2021,build yss tersakit 2021 jess no limit,build dan emblem yss tersakit 2021,build yi sun shin tersakit 2021,build yi sun shin paling sakit,cara bermain yss hyper 2021,cara main yss,#hybridz,#yisunshin,#tutorial,#mobilelegends,#yisunshintutorial2021,#tipsandtricks,#mlbb,#mobilelegendsbangbang,#savage,#maniac,#combo,#yisunshincombo,#bestbuild,mobile legends,mobile legend,mobile,legends,mlbb,moonton,jess no limit,jess,no limit,evos jess,evos,evos jess no limit,rrq,rrq lemon,lemon,tuturu,oura,evos oura,zxuan,cold,alucard,bocah,fanny,donkey,patrick,brandon kent,leokoce,emperor,fox moba,wannn,jes no limit,jes,top global,top,global,top 1,xinnn,dwi woii,day helder,gerrard wijaya,harapan bangsa,supreme,tutorial,bkent,cara cepat naik level hero,7 menit level max (rahasia farming cepat) - mobile legends,mobile legends,yi sun shin,tutorial yi sun shin,cara menggunakan yi sun shin,cara main yi sun shin,tutorial cara menggunakan yi sun shin,cara main yi sun shin yang benar,cara menggunakan yi sun shin yang agresif,main yi sun shin,tutorial yi sun shin terbaru,cara main yi sun shin top global,cara main yi sun shin mobile legend,tutorial cara main yi sun-shin terbaru - mobile legends 2021,cara main yi sun shin mobile legend 2021,woles gaming,raja yi sun shin,raja yi sun shin dunia,yi sun shin dunia,yi sun shin mobile legends,top 1 global yi sun shin dunia,top global yi sun shin,build yi sun shin,8 menit level 15,yss 8 menit level 15,yss farming tercepat,top 1 global yss,yss top 1 global,farming tercepat mobile legends,yi sun shin nafigaming,yss mobile legends,build yss,global yi sun shin,global yi sun shin mobile legends,yi sun shin,yss,raja yss dunia,yss 8 menit level 15 mobile legends,qiyabetsu,tutorial cara pakai yi shun shin di meta terbaru - mlbb,gameplay yi sun shin,how to use yi sun shin new meta,gameplay yi sun shin new patch,tutorial yi sun shin,yi sun shin tutorial,yi sun shin tutorial passive,tutor yi shun shin,tutorial yss hyper,tutorial yss mobile legend

SET EMBLEM YI SUN SHIN FOR THIS NEW PATCH !! YOU MUST TRY THIS SET EMBLEM | EMBLEM TERBARU YSS 2022

7004
126
16
00:15:09
27.12.2022

SET EMBLEM YI SUN SHIN FOR THIS NEW PATCH !! YOU MUST TRY THIS SET EMBLEM | EMBLEM TERBARU YSS 2022 👉 Subscribe My Youtube : 🤍 👉 Order Joki Disini : 🤍 👉 Instagram Pribadi: 🤍 👉 Instagram Joki MLBB : 🤍 👉 Tiktok : 🤍 👉 Business Inquiries (DM IG) 👉 Saweria : 🤍 Q and A Q: How to make you happy? A: You can make me happy by Like, Share and Subscribe and hit the notification bell! Q: Where do you live? A: Indonesia Q: Gender? A: Male Q: What phone do you use? A: POCO X3 PRO #yisunshin #YisunshinAddict #MLBB #gameplayyisunshin #kingyisunshin #yss #fasthandyss Tags: YisunshinAddict,mlbb,yisunshin,Mobile Legends Bang Bang,Yisunshin Mobile Legends,yisunshin mlbb,build yisunshin tersakit,yss best build 2022,yisunshin tutorial,tutorial yss mlbb,top global yisunshin build,build terbaru yisunshin 2022,yisunshin supreme indonesia,cara main yisunshin,yisunshin top global gameplay,yss mlbb,yss top global gameplay,yss supreme indonesia,tutorial yss,cara main yss mlbb,build yss tersakit,yss Mobile Legends,rotasi yss,farm yss

Yi‌ Sun Shin ရှေ့တိုးနောက်ဆုတ် ခုတ်နည်း...

4034
129
16
00:08:19
13.02.2022

#mobilelegends #bossjrgaming #mobilelegendsmyanmar Yi‌ Sun Shin သိထားသင့်တဲ့အချက်တွေနဲ့ Tip & Trick လေးများ Guide mobile legend,yi sun shin build,yi sun shin tutorial,yi sun shin,yi sun shin gameplay,yi sun shin guide If you like my video, don't forget to subscribe and keep notifications on ❤️ Special thanks to everyone who watched my video ❤️ ကျွန်တော် video ကို ကြိုက်နှစ်သက်တယ်ဆိုရင် subscribe လုပ်ထား ပြီး notification on ထားဖို့မမေ့နဲ့နော်❤️ ကျွန်တော် video ကို ကြည့် ရူ တဲ့ တစ်ယောက်စီတိုင်းကို အထူးကျေးဇူးတင်ရှီပါတယ် ❤️ Track: Lost Sky - Where We Started (feat. Jex) [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / Stream : 🤍 Track: BEAUZ & JVNA - Crazy [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download/ Stream: 🤍

How Fast Rotation Really Works | Master the Basics | Yi Sun Shin Gameplay | MLBB

114607
1994
291
00:16:15
07.03.2021

This Master The Basics Mobile Legends Guide is about how to use Yi Sun Shin and How to Rotate Faster in Mobile Legends. I will also discuss every decision and mistakes that I did that led to our victory. Marksman Guide: 🤍 Meme Editor: 🤍 FB LiveStream Page: 🤍 FB Group: Master the Basics ML Instagram: 🤍 Email me: masterthebasicsyt🤍gmail.com Discord: 🤍 1 on 1 Coaching: 🤍 Mobile Legends Account: Main Account: An1eL - 448218088 Stream Account: Master the Basics YT - 513450944 PLAYLIST: Improve your Gameplay: 🤍 Mage Guide: 🤍 Fighter Guide: 🤍 Assassin Guide: 🤍 Marksman Guide: 🤍 Support Guide: 🤍 Tank Guide: 🤍 Collab : 🤍 Master the Basics Mobile Legends Master the Basics Rotation Master the Basics Item build Master the Basics Farming Master the Basics Marksman Master the Basics Yi Sun Shin #MasterTheBasics #LetsGrowTogether #MLBB

FASTEST WAY TO FARM BLUE BUFF WITH YSS 'YSS FARM' #shorts #yss #mobile legends

18347
831
25
00:00:37
12.10.2021

Yo! yss farming tips! My Instagram: 🤍 music used: prod.plenoic #yi sun shin #yss #mobilelegends

82% Win Rate YSS, 41% Hero Damage [ Former Top 1 Global Yi Sun Shin ] MobaZane Mobile Legends Build

12244
372
13
00:11:42
23.09.2022

82% Win Rate YSS, 41% Hero Damage [ Former Top 1 Global Yi Sun Shin ] MobaZane - Mobile Legends Top Global Rank & Pro Player Gameplay And Build. Player : ʙTᴋ | MobaZane 🤍 Squad : BloodthirstyKing Emblem : Custom Assassin Emblem (Killing Spree) Battle Spells : Retribution Build : War Axe, Ice Hunter's Warrior Boots, Malefic Roar, Endless Battle, Blade of Despair, Immortality. = More Videos : Nerf Can't Stop Me!! 89.5% WIn Rate Supreme Fanny [ Top Global Fanny ] ㉨OhMy3Vinn益 - Mobile Legends 🤍 New Buffed Jawhead Hyper Jungler Build [ Top Global Jawhead ] Ly lwint ngwer gyi - Mobile Legends 🤍 Top Global Lancelot VS Top Global Yu Zhong [ Top 1 Global Lancelot ] Adnan Hoca - Mobile Legends 🤍 90.9% Win Rate Selena, Deadly Roaming Midlaner [ Top Global Selena ] Serrina - Mobile Legends 🤍 Thumbnail Background vector created by pikisuperstar - 🤍freepik.com Music : Intro : Warriyo - Mortals (feat. Laura Brehm) [NCS Release] 🤍 Ruby Theme Song : NIVIRO - The Return 🤍 NIVIRO - The Ghost 🤍 Outro 1: I use the middle part of the song as Outro Warriyo - Mortals (feat. Laura Brehm) [NCS Release] 🤍 Outro 2: it's different - Shadows (feat. Miss Mary) [NCS Release] 🤍 All Music Provided by NoCopyrightSounds

SAVAGE! YSS Fast Farm and Rotation [ Yi Sun Shin Best Build Top 1 Global ] By Coup The Grace - MLBB

9211
156
10
00:11:34
08.11.2022

Yi Sun Shin best build 2022,Yss Top Global fast farm Rotation gameplay one shot build yi sun shin 2022 yi sun shin pro player gameplay Yi Sun Shin Best Build : Tough Boots / War axe / Endless Battle / Blade Of Despair / Malefic Roar / Winter Truncheon Spell: Retribution ~Every Mobile Legends player has their own personal play styles so I suggest you not to judge or compare. ◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙ ✓ Our Playlist Heroes: TANK : 🤍 MAGE : 🤍 FIGHTER : 🤍 SUPPORT : 🤍 ASSASSIN : 🤍 MARKSMAN : 🤍 🎵CREDIT MUSIC🎵 🔥INTRO: Unknown Brain - Say Goodbye (ft. Marvin Divine) [NCS Release] 🤍 🔊 Free Download / Stream: 🤍 Diviners - Savannah (feat. Philly K) [NCS Release] 🤍 🔊Free Download / Stream: 🤍 SAVAGE! YSS Fast Farm and Rotation [ Yi Sun Shin Best Build Top 1 Global ] By Coup The Grace - MLBB Build yss tersakit 2022 #yisunshintopglobal #yisunshinbestbuild

How to train YSS to get passive?? #mlbb#YSS guide#YSS emblem#@Vitamin-C #mobile legends

592
7
0
00:04:36
16.08.2022

#Please suggestions in comments and thank for your suscribe and noti #I 😘you YSS guideလေးပါ တစ်နေ့ heroတစ်ကောင်ရဲ့ guideတင်ပေးမာမို့ Channelလေးကို Suscribeနဲ့ ခေါင်းလေးလေးနှိပ်ခဲ့ပေးပါအုံးခင်ဗျ Thank for you Response❤️ pro playerမဟုသေးလို့ အမှားပါသွားရင်တောင်းပန်ပါတယ်ခင်ဗျ😘😘 #Burmese Monkey #YSS game play #YSS guide #YSS passiveပွင့်အောင်လုပ်နည်း #YSS ကိုင်ရင် ဖွင့်ကိုဖွင့်ရမယ့်setting control #mlbb #keep trying to be YSS pro #mlbb #mlbbnewhero #mobilelegends #mobilelegendsbangbang #livestream #proplayer #mobilelegendshighlights #mobilegames #mobilelivestreaming #mobilelegendsindonesia #mobilelegendsphilippine #mlbbmyanmar #mobilelegendssingapore #mpl #mobilegames

3x MANIAC!! Yi Sun Shin Fast Farming 10 Mins Max Lvl - Build Top 1 Global Yi Sun Shin ~ MLBB

58699
1610
97
00:15:12
09.04.2022

yi sun shin best build and emblem 2022 yi sun shin gameplay pro player yi sun shin top 1 global build yi sun shin tersakit 2022 top global yi sun shin 2022 yi sun shin one shot build. 3x MANIAC!! Yi Sun Shin Fast Farming 10 Mins Max Lvl - Build Top 1 Global Yi Sun Shin ~ MLBB _ Playlist : Assassin : 🤍 Fighter : 🤍 Mage : 🤍 Marksman : 🤍 Support : 🤍 Tank : 🤍 _ Facebook Page : 🤍 Follow Me on TikTok : 🤍 _ Intro and Outro Music : Track: Elektronomia - Collide [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / Stream: 🤍 _ #GameplayProplayer #YISUNSHIN #MLBB

Yi Sun-shin Hyper Carry Assassin Guide | Mobile Legends

63220
2948
319
00:10:58
27.07.2020

MUST WATCH Yi Sun-Shin secrets revealed... #mobilelegends #mlbb #yisunshin #yss Enjoy but do not forget to Like, Subscribe and Turn the Notification Bell on! Join the DaveARMY to get access to INCREDIBLE SEXY PERKS: 🤍 Live Stream Schedule: Weekdays: US Central 1:00pm ~ 6:00pm India/Bangladesh 11:30am ~ 4:30am Phili/Singapore/Malay 2:00am ~ 7:00am Weekends: US Central 8:00am ~ 1:00pm India/Bangladesh 6:30pm ~ 11:30pm Phili/Singapore/Malay 9:00pm ~ 2:00am Equipment: Phone: Red Magic 5G (Best Gaming Phone I ever used!) 🤍 Social Media Dave Discord: AssDave#0048 Discord Server: 🤍 Twitter: 🤍Assassin_Dave Twitch: ass_dave ML In-Game ID: 18596434 (Follow me in game) In this video: Global 1 Yi sun shin build Top global yi sun shin gameplay how to play yi sun shin yi sun shin guide revamped yi sun shin BGM Credit: 1. Video Intro/Outro Trailer: Music provided by Monstercat: Conro - Thrill of It 🤍 🤍 2. Music provided by Monstercat: F.O.O.L & SKUM - Hysteria 🤍 🤍

TUTORIAL HOW TO MAXIMIZE YOUR JUNGLE EMBLEM TIPS AND TRICKS! | YSS FAST FARMING! | TOP 1 GLOBAL YSS!

1098
26
20
00:13:44
02.03.2022

#yisunshingameplay #yisunshinbestbuild #mlbb Description! TUTORIAL HOW TO MAXIMIZE YOUR JUNGLE EMBLEM TIPS AND TRICKS! | YSS FAST FARMING! | TOP 1 GLOBAL YSS! IN THIS VIDEO: Juke Yi Sun-Shin Yu Sin Sun Yu Sin Sin Yss Dlynnn Mobile Legends Yss savage Yss Bless Yss Passive Yss Pasif Yss Fastfarming Yss Freestyle Yss Insane Movement Yss Maniac Yss Indonesia Yss Youtuber Yss Tiktok Yss Lambada Yss Duka Yss Tutorial for beginner Yss Pro Player Yss Mythical Glory Yss Top 1 Global Yss Mobile Legends Yss Best Build Yss Crazy Damage Yss Collector Yss RRQ XINNN Yss RRQ Alberttt Yss ONIC SANZ Yss EVOS WANNN Yss EVOS Ferxiic Yss AE Celiboy Yss JessNoLimit Yss H2WO Yss Ryuu Yss Gosu Hoon Yss Xorn

YSS Fast Farm and Rotation [ Yi Sun Shin Best Build Top Global ] By Arzy - Mobile Legends

4245
81
8
00:10:35
04.12.2022

Yi Sun Shin Best Build : Tough Boots / War axe / Endless Battle / Blade Of Despair / Malefic Roar / Winter Truncheon Spell: Retribution ~Every Mobile Legends player has their own personal play styles so I suggest you not to judge or compare. ◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙ ✓ Our Playlist Heroes: TANK : 🤍 MAGE : 🤍 FIGHTER : 🤍 SUPPORT : 🤍 ASSASSIN : 🤍 MARKSMAN : 🤍 🎵CREDIT MUSIC🎵 🔥INTRO: Unknown Brain - Say Goodbye (ft. Marvin Divine) [NCS Release] 🤍 🔊 Free Download / Stream: 🤍 Diviners - Savannah (feat. Philly K) [NCS Release] 🤍 🔊Free Download / Stream: 🤍 YSS Fast Farm and Rotation [ Yi Sun Shin Best Build Top Global ] By Arzy - MLBB Build yss tersakit 2022 Yi Sun Shin best build 2022,Yss Top Global fast farm Rotation gameplay one shot build yi sun shin 2022 yi sun shin pro player gameplay #yisunshintopglobal #yisunshinbestbuild

THIS IS WHY YI SUN SHIN IS THE BEST MARKSMAN | Mobile Legends

498900
16783
1165
00:10:46
30.08.2020

Turn On "CC" for subtitles. Also, feel free to translate it to your native language. You can use this link: 🤍 Thanks~

HOW TO USE GOLD LANE YI SUN-SHIN IN NEW PATCH!! | GOLD LANE TUTORIAL YI SUN-SHIN 2022 | MLBB

3410
106
16
00:08:31
30.07.2022

#Tutorial #Yisunshin #MLBB Description! HOW TO USE GOLD LANE YI SUN-SHIN IN NEW PATCH!! | GOLD LANE TUTORIAL YI SUN-SHIN 2022 | MLBB 📌THIS VIDEO IS FOR ENTERTAINMENT ONLY! DONT MAKE IT SO SERIOUS!💙 IN THIS VIDEO: Juke Yi Sun-Shin Yu Sin Sun Yu Sin Sin Yss Dlynnn Mobile Legends Yss savage Yss Bless Yss Passive Yss Pasif Yss Fastfarming Yss Freestyle Yss Insane Movement Yss Maniac Yss Indonesia Yss Youtuber Yss Tiktok Yss Lambada Yss Duka Yss Tutorial for beginner Yss Pro Player Yss Mythical Glory Yss Top 1 Global Yss Mobile Legends Yss Best Build Yss Crazy Damage Yss Collector Yss RRQ XINNN Yss RRQ Alberttt Yss ONIC SANZ Yss EVOS WANNN Yss EVOS Ferxiic Yss AE Celiboy Yss JessNoLimit Yss H2WO Yss Ryuu Yss Gosu Hoon Yss Xorn

🌀COMO SER UN DIOS CON YI SUN SHIN🌀Guía Yi Sun Shin Mobile Legends 2022💥Build Emblemas y Gameplay ✅

5987
292
47
00:20:10
27.07.2022

En este video les traigo la guía de Yi Sun Shin este Combatiente una bestia una vez fedeado ya no hay nada que hacer mas que morir, es un héroe muy completo y divertido de usar, espero que con esta guía logren aprender algo nuevo y les guste. Atte. CatrielMz Mi Canal secundaria de Youtube: 🤍 Grupo de Discord: 🤍 Mi Canal de TikTok: 🤍 Mi Canal de Twitch: 🤍 Espero les haya gustado el video si tiene alguna duda o si quieren la guía de otro héroe no duden en dejármelo en los comentarios. Hasta el próximo video. Yi Sun Shin - Almirante Atlante #MLBB #MLBBYiSunShin TAGS tutorial como usar Yi Sun Shin Mobile Legends Yi Sun Shin Mobile Legends Tierlist Mobile Legends Yi Sun Shin Tierlist Mobile Legends emblemas para Yi Sun Shin Mobile Legends build Yi Sun Shin Mobile Legends top global Yi Sun Shin Mobile Legends el mejor Yi Sun Shin del mundo Mobile Legends la mejor build Yi Sun Shin Mobile Legends el mejor equipamiento para Yi Sun Shin Mobile Legends Yi Sun Shin combos Mobile Legends los mejores tiradores Mobile Legends los mejores héroes Mobile Legends skin Alucard Mobile Legends skin épica Yi Sun Shin Mobile Legends los mejores side Mobile Legends tutorial Yi Sun Shin Mobile Legends gia de Yi Sun Shin Mobile Yi Sun Shin Legends

#1 YSS in the WORLD | Mobile Legends | BTK MobaZane

248389
9784
300
00:11:07
10.02.2022

In Today's MLBB video is a YSS gameplay, surprisingly I still did well even though I was tired at this part of the gameplay Enjoy the video If you have any more questions feel free to drop by my streams. I stream everyday on this channel and nowhere else Stream Schedule: 8pm EST Everyday (use google to turn this into your local time) ►Discord : 🤍 ►Member : 🤍 ►Phone : Iphone 8+ ►Music For Intro (After The Storm NCS) : 🤍 ►Music For Outro (Unknown Brian - Brain NCS) : 🤍

သင့်ရဲ့ Game Settings ကစောက်တလွဲဆိုရင်လဲRank မတက်ပါဘူး😭ဒီvideoလေးကိုကြည့်ပြီး Settings မှန်လားစစ်ပါ🔥

876613
37614
749
00:14:19
01.03.2022

သိချင်တာလေးတွေမေးလို့လဲရပါတယ်နော်🙏 Top Collection Gaming channel မှကြိုဆိုပါတယ်‌ရှင့်။♥️ ဒီ Channel ကနေ free skin တွေfree event‌‌ေတွ hero guide‌ ၊ item guide တွေ ၊ pro players အကြောင်းတွေ ၊ mlbb သတင်းတွေ အတင်းတွေ၊ဆော် players‌ေလး‌ေတွအ‌ေကြာင်း‌ေတွကိုတင်ဆက်‌ေပး‌ေနတာ မို့ subscribe လိုက်တော့၊ ကြာလို့♥️✌️ နောက်ပိုင်းမှာ professional players တွေရဲ့ skill highlightsတွေ၊ အလွဲအပြဲ videosတွေ၊Global player game play တွေကို တင်ပေးသွားမှာဖြစ်လို့ subscribe လိုက်ပါရှင့် ၊ ကြာလို့♥️ Welcome from top collection gaming channel. We especially focus the heros and items guide of mobile legends bang bang , additional edition of mlbb information and update news of mobile legends. One of the place that you can learn more about mobile. Check out my channel and don't forget to subscribe. Thank you so so much guys. #mlsettingချိန်နည်း #mlbbsettingချိန်နည်း #mlbbsetting#mlsetting #mlbbingamesetting #gamesetting #mlgamesettingmyanmar #mlbbmyanmar #mobilelegendmyanmar #mlbb #mlbbtips #topcollectiongaming

Learn to Meditate | Benefits of Meditation | Paramahansa Yogananda | Kriya Yoga | YSS

96387
2071
70
00:02:37
21.11.2018

Upcoming talks on Meditation: Online Guided Meditation in Hindi on 18th June 2022 Online Guided Meditation in English on 19th June 2022 More information - 🤍 Everyone would like to meditate, if they only knew how to meditate. An ancient technique of meditation, Kriya Yoga, was spread worldwide by Paramahansa Yogananda, author of the spiritual classic, Autobiography of a Yogi. His book has influenced the lives of millions across the world, including renowned personalities like Steve Jobs, Rajinikanth, Pandit Ravi Shankar and Virat Kohli. In 1917, he founded Yogoda Satsanga Society of India (known as Self-Realization Fellowship outside India) to disseminate these scientific meditation techniques. These non-sectarian “how-to-live” teachings embody a complete philosophy and way of life for developing the body, mind and soul. To celebrate the International Day of Yoga, Yogoda Satsanga Society of India welcomes you to an introductory session on Yoga - Meditation. Meditation can help cope with and overcome the challenges of a fast-paced and potentially stressful lifestyle. If want to know more about meditation, you are welcome to a FREE talk and meditation class or get our free literature - 🤍 Those who would like to learn meditation may subscribe for the Yogoda Satsanga Lessons. The Lessons are a comprehensive home-study series featuring Yoganandaji's detailed instructions on the scientific meditation techniques of Kriya Yoga — as well as his in-depth guidance on the art of balanced spiritual living. Learn more about YSS Lessons - 🤍

Wise Yi Sun Shin Tutorial: THE NEW META?! | Onic PH vs Nexplay

320610
7019
638
00:12:44
02.08.2020

Hello mga ka Wais! Welcome to my Official YouTube Channel Wise Gaming I’ll be posting all of my gameplays, guides, tutorials, and even some vlogs here! kaya mag Subscribe na kayo guys Maraming salamat sa mga sumusuporta Don't Forget to Follow my Page: Wise Gaming 🤍 Outro: Track: Lost Sky - Fearless [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / Stream: 🤍 #WiseGaming #OnicPH #OhMyV33NUS

100% BEST BUILD FOR YSS | YSS TIPS AND TRICKS | YSS GUIDE AND TUTORIAL | MOBILE LEGENDS

45929
311
141
00:10:47
16.11.2017

yss best build yss tips and tricks yss guide and tutorial Support our channel 🤍 For improvement of our channel tags: mobile legend mobile legend indo mobile legend ph ml savage ml wtf ml insane build ml funny moments ml top 1 build ml new update ml penta kill ml item guide ml best hero ml top 1 zilong ml top 1 miya ml top 1 eudora ml top 1 karina ml glorious mystic ml top 1 lancelot ml hero guide ml how to play ml insane comeback ml top 1rafaela ml top 1 hayabusa ml beat item ml top 1 fanny ml top 1 global ml top 1 nana ml top 1 oddete ml top 1 alucard ml top 1 kagura ml top 1 moscov ml top 1 layla ml top player ml top 1 clint ml top 1 tigreal ml top 1 gatot ml top 1 ruby ml top 1 balmond ml top 1 karrie ml troll build ml savage compilation ml wtf compilation ml new hero ml insane gameplay ml must watch ml korea ml malaysia ml singapore ml japan ml china ml best hero build ml best item build ml best savage kill ml insane savage kill ml best squad ml new rank ml newest top 1 player ml tank savage ml complete guide and tutorial ml top 1 aurora ml top 1 cyclops ml top 1 bruno ml crazy moments ml bug ml how to fix lag ml top 1 harley ml top 1 gord lol😂

MANIAC! YSS Fast Farm and Rotation [ Yi Sun Shin Best Build Top Global ] By Coup The Grace - MLBB

4843
140
18
00:10:42
07.10.2022

Yi Sun Shin best build 2022,Yss Top Global fast farm Rotation gameplay one shot build yi sun shin 2022 yi sun shin pro player gameplay Yi Sun Shin Best Build : Warrior Boots / War axe / Endless Battle / Blade Of Despair / Hunter Strike / Winter Truncheon Spell: Retribution ~Every Mobile Legends player has their own personal play styles so I suggest you not to judge or compare. ◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙ ✓ Our Playlist Heroes: TANK : 🤍 MAGE : 🤍 FIGHTER : 🤍 SUPPORT : 🤍 ASSASSIN : 🤍 MARKSMAN : 🤍 🎵CREDIT MUSIC🎵 🔥INTRO: Unknown Brain - Say Goodbye (ft. Marvin Divine) [NCS Release] 🤍 🔊 Free Download / Stream: 🤍 Diviners - Savannah (feat. Philly K) [NCS Release] 🤍 🔊Free Download / Stream: 🤍 MANIAC! YSS Fast Farm and Rotation [ Yi Sun Shin Best Build Top Global ] By Coup The Grace - MLBB Build yss tersakit 2022 #yisunshintopglobal #yisunshinbestbuild

Назад
Что ищут прямо сейчас на
YSS Guide የቫይታሚን ዲ እጥረት ASMR Russia Car o liner лучший онлайн кинотеатр اكثر уйти в лес ветряк reiki music read column Cosculluela Oficial amazon kdp mini nohandgaming hamed loco cake ARIZONA RP SAMP амонг ас johnny mercer moving background Snowrunner