Ideeën

Ideeën смотреть последние обновления за сегодня на .

GENIALE REGENBOOGHACKS & GADGETS | Kleurrijke DIY-spullen Creatieve Ouders. Mini-ideeën van 123 GO!

256502
1833
50
02:03:09
10.12.2022

Hoe zou jij je kleden voor een 🌈 regenboogfeestje? Laat het ons weten in de comments! En vergeet niet om deze video met je vrienden te delen en je te abonneren op ons kanaal voor meer geweldige video's zoals deze! #123go #rainbow #hacks ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

GEKSTE TERUG NAAR SCHOOL HACKS || Maak indruk op de leraar! Coole ideeën en spiektrucs door 123 GO!

495246
4264
55
00:31:42
19.08.2022

School kan soms moeilijk zijn, maar met onze geweldige hacks worden dingen een beetje eenvoudiger. Wat is jouw tip om weer naar school te gaan? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet niet om deze video met je vrienden te delen en je te abonneren op ons kanaal voor nog meer leuke video's zoals deze. #123go #school #grappig ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

GEWELDIGE TOILETGADGETS || Beste badkamerhacks en ideeën! Handige ouderschapstips van 123 GO!

102726
699
8
00:30:29
03.03.2023

Deze gadgets komen zeker van pas in geval van nood! Welke zou jij aanraden om te gebruiken? Laat je vrienden kennismaken met deze gadgets, deel deze video en vergeet je niet te abonneren!!! #123go #ouderschap #hacks ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

23 ONMISBARE IDEEËN VOOR NOODSITUATIES

102827
1068
51
00:12:27
22.02.2020

Hoe een probleem te behandelen met behulp van deze eenvoudige en effectieve lifehacks We komen allemaal dagelijks kleine obstakels en kleine ongelukken tegen. Dus om u te helpen oplossen en ermee om te gaan, laat ik u de perfecte oplossing zien. Om een ​​splinter te verwijderen, warmt u een klein / kort drinkglas op en plaatst u het op het deel van uw huid waar de splinter is. Plaats het op de palm van je hand - dit creëert zuigkracht en de splinter komt er recht uit. Een andere truc voor eerste hulp is om de binnenhuid van de eierschaal op een snee in je vingers te leggen. Het stopt het bloeden en helpt het meteen te genezen. Als u een blauwe plek op uw huid heeft waarvan u meteen wilt afkomen. Je kunt er een hardgekookt ei op aanbrengen en het zal eerder verdwijnen. Plaats je handen een paar minuten in wat ijskoud water om van migraine af te komen. Een andere goede tip om van acne af te komen is wat zalf op kleine puistjes aan te brengen en ze vervolgens met brandade te bedekken. Ik laat je ook zien hoe je thuis je eigen griepmasker kunt maken om te voorkomen dat je verkouden wordt. Kijk tot het einde om veel van mijn geweldige levensreddende trucs en EHBO-hacks te ontdekken. Tijdstempels: 0:42 - Hoe een splinter te verwijderen 2:25 - Hoe zich te ontdoen van een blauwe plek op uw ogen 3:39 - Hoe je jeukende huid te verlichten 5:14 - DIY-rookmasker 6:36 - Verbazingwekkende elastische brandade technieken 8:19 - Noodluier 10:33 - Zelfverdedigingsdrukpunten #eerstehulp #noodgeval #lifehacks Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

GRAPPIGE DIY-IDEEËN VOOR SCHOOLSPULLEN || Snacks de klas in smokkelen en meer hacks door 123 GO!

306647
3514
56
00:09:18
05.12.2020

Als je wel eens hulp kunt gebruiken in de klas, hebben wij een aantal fantastische ideeën voor doe-het-zelf schoolartikelen voor je. Met deze DIY-ideeën voor schoolspullen wordt het nóg leuker om naar school te gaan! Hier zijn enkele eenvoudige en leuke DIY-ideeën voor school om meteen te proberen. Wees creatief en maak je schoolspullen net zo uniek als jij. Zou je graag meer geweldige video's willen zien? Abonneer je op de YouTube-pagina van 123 GO! en deel deze hilarische video's met je vrienden! #hacks #pranks #DIY Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

13 Slimme Hacks en Ideeën voor Ouders / Prijsloze Hacks voor Ouders

442950
4096
00:09:18
20.01.2021

Schrijf je in: 🤍 | Schakel ALLE push-meldingen in 🔔 Vastzitten in Een Stuk Speelgoed! 13 Gênante Momenten…: 🤍 Bij het opvoeden gebruiken we veel verschillende levenshacks! In onze nieuwe WooHoo's video vind je nóg een leuke selectie. Musiс: Fluffing a Duck by Kevin MacLeod is licensed under Creative Commons: By Attribution 4.0 License (🤍 Source: 🤍 Artist: 🤍 Folgt WooHoo: Schrijf je in: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 TikTok: 🤍 LIKEE: 🤍 Andere kanalen: WooHoo Deutsch: 🤍 WooHoo Française : 🤍 WooHoo Español: 🤍 WooHoo Português: 🤍 WooHoo Russian: 🤍 WooHoo Polish: 🤍 WooHoo Italian: 🤍 WooHoo Arabic: 🤍 WooHoo Turkish: 🤍 WooHoo Japanese: 🤍 WooHoo Korean: 🤍 WooHoo Chinese: 🤍 WooHoo Hindi: 🤍 WooHoo Thai: 🤍 WooHoo Indonesia: 🤍 WooHoo Vietnam: 🤍 Over WooHoo: Pranks, grappige verhalen, ongemakkelijke momenten, knutselideeën, life hacks en nog veel meer! Het is hier leuk! Schrijf je in! ;-) Vergeet niet om de meldingen aan te zetten, like, en schrijf je in!

GEWELDIGE OPVOEDKNUTSELS || Geniale lifehacks voor ouders en kinderen! Leuke DIY ideeën door 123 GO!

500372
3292
60
00:09:45
09.04.2022

Moeder of vader zijn is iets bijzonders, maar het brengt ook enkele problemen met zich mee. Hopelijk maken deze hacks je leven een beetje makkelijker. Welke was je favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet deze video niet te delen met je vrienden en abonneer je op ons kanaal voor meer leuke video's zoals deze. #123go #hacks #grappig ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

SLIMME CAMPINGHACKS EN TIPS || Doe-het-zelf ideeën voor reizigers door 123 GO!

989648
6421
124
00:31:48
18.10.2021

#123GO #hacks #comedy Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

BRILJANTE KLEDINGHACKS VOOR SLIMME MEIDEN || Eenvoudige DIY ideeën door 123 GO!

343157
2876
49
00:10:15
03.01.2021

Of je het nu leuk vindt of niet, kleding maakt deel uit van het dagelijks leven. We hebben een aantal briljante hacks om het alledaagse kledingprobleem een beetje gemakkelijker te maken. Vond je deze kledinghacks ook geweldig? Welke ga je als eerste uitproberen? We kunnen niet wachten om van onze jeans een rugzak te maken. Maar houd al deze hacks niet voor jezelf - deel deze video met je vrienden, zodat ook zij mode-expert kunnen worden! #123GO #hacks #DIY Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

GEWELDIGE KAMER MAKE-OVER || DIY-ideeën en knutsels voor je kamer | Tips voor ouders door 123 GO

243006
2575
30
00:09:20
02.04.2022

Met een beetje fantasie en hard werken kan zelfs de slechtste kamer schitteren. We hopen dat deze video je heeft geïnspireerd. Hoe ziet jouw ideale kamer eruit? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet niet om deze video met je vrienden te delen en vergeet je niet te abonneren op ons kanaal voor meer nuttige video's zoals deze. #123go #makeover #diy ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

GEWELDIGE SCHOOL KNUTSELS || Handige opvoedingshacks | DIY-karton ideeën van 123 GO!

242173
1695
30
00:31:55
01.02.2023

We snappen het, school is zwaar. Daarom hebben we deze geweldige hacks voor je om de dag makkelijker te laten verlopen. Wat is jouw favoriete school hack? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet niet om deze video te delen met je vrienden en vergeet je niet te abonneren op ons kanaal voor meer handige video's zoals deze. #123go #grappig #school ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

34 SLIMME IDEEËN VOOR ELKE VORM VAN PROBLEMEN

287457
1937
64
00:16:49
11.12.2019

TIPS DIE JE LEVEN ZULLEN VERLICHTEN Het is heel belangrijk om oude kleding, keukenartikelen weg te doen en we hebben een coole verzameling ideeën opgesteld die je zullen helpen oude dingen die je niet meer nodig hebt te hergebruiken! Bovendien vind je veel fastfood-lifehacks en snelle en heerlijke recepten die je moet proberen. -Je vindt een coole manier om wattenschijfjes op te bergen! Het enige dat je nodig hebt is een garde die je niet meer nodig hebt - Verander een oude pan in een mooi decoratief voorwerp. Je hebt touw nodig. Wikkel een pan met touw en gebruik deze om handdoeken in een badkamer te bewaren - Weet je niet wat je moet doen met een gebroken wijnglas? Je kunt een cupcake-standaard maken die er geweldig uitziet! Je hebt wat beton nodig en de voet van het glas. Bekijk een eenvoudige tutorial - Hergebruik een oude zoutvaatje en maak een schattige standaard voor foto's - Versier een oude plantenbak met glasdruppels en hij ziet er ongelooflijk uit! - Verdorde hamburger? Geen probleem! Plaats een hamburger een paar seconden in water en bak. Het wordt weer vers - Hier is een stapsgewijs recept van gefrituurde bananen: snijd een banaan en leg deze in een kom. Voeg wat melk, kaneel, bloem en kurkuma toe. Roer goed en bak in plantaardige olie. - Kook appelpannenkoeken in 5 minuten! Meng eieren, bruine suiker, melk, bloem en kaneel. Maak appelcirkels en plaats in het beslag en bak Timestamps: 00:09 Briljante upcycle hacks 01:17 DIY Cupcake stand 03:16 Een gebroken beker hergebruiken 05:01 Fastfood-hacks en tips 09:29 Gebakken bananen Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

WAUW! ZOMER CAMPINGGADGETS EN HACKS || Survival outdoorgids voor ouders! DIY-ideeën door 123 GO!

561271
3222
40
00:22:58
31.08.2022

Als de zon schijnt, wil je gewoon ontspannen en genieten. Met deze hacks ben je klaar om elk probleem aan te pakken en aan je kleurtje te werken. Wat is je eigen favoriete zomerhack? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet deze video niet te delen met je vrienden en je te abonneren op ons kanaal voor nog meer leuke video's zoals deze. #123go #zomer #hacks ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

Schattige poppenkamer make-over|| Fantastische ideeën voor ouders

414
6
0
00:31:42
31.03.2023

Hoi, mede-creatieve liefhebbers van 5-Minuten Knutselen! Als je ernaar verlangde om je kamer op te knappen, dan is deze video helemaal gemaakt voor jou. We hebben enkele frisse, innovatieve ideeën waarmee je je leefruimte kunt omtoveren tot de meest uitnodigende en comfortabele ruimte die je je kunt voorstellen. Dus waar wacht je op? Maak je klaar om je innerlijke artiest los te laten en je kamer om te toveren in een gezellig, stijlvol toevluchtsoord met behulp van deze spannende video van 5 minuten knutselen! 1:00 - Bedden opmaken 1:17 - DIY-spiegeldecoratie 2:13 - Plank Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

GADGETS VERSUS KNUTSELS || Slimme ideeën voor alle gelegenheden

2954
21
0
00:10:53
05.10.2022

Hallo vrienden! Vandaag willen we je geweldige gadgets laten zien voor verschillende gelegenheden die je leven zeker gemakkelijker zullen maken. Het leukste aan deze video is dat we je ook een alternatief voor deze gadgets laten zien. We hebben verbluffende knutsels voorbereid die heel gemakkelijk te herhalen zijn. Als je geen speciale aardappelschiller hebt en met een gewoon mes te veel schil afsnijdt, laten we je een oplossing voor dit probleem zien. Neem een stuk draad, buig de randen en steek een mes in de resulterende "krullen", zoals weergegeven in de video. Nu kun je gemakkelijk aardappelen schillen. Ook laten we je zien hoe je een projector maakt met een papieren beker en plakband. 00:27 Gemakkelijke manier om een splinter te verwijderen 03:17 Genius aardappelschiller 03:55 DIY reiskussen 06:27 Draagbare sapcentrifuge Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

KLEURRIJKE 3D-PEN CREATIES || DIY-sieraden | Ideeën voor ouders! Smeltlijm vs 3D-pen door 123 GO!

1139911
7470
147
00:29:41
11.03.2022

Op zoek naar lange wimpers, een gescheurde spijkerbroek of een kapotte haarclip? Een magisch 3D-pen kan je helpen! Welke hacks heb jij geprobeerd met een 3D-pen? Laat het ons weten in de comments! En vergeet niet deze video met je vrienden te delen en je te abonneren op ons kanaal voor nog meer geweldige video's zoals deze! #123go #3dpen #grappig Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

100+ CADEAU IDEEËN 🎁🎄 (Sinterklaas & Kerst Cadeau Lijstje 2022)

62542
2975
148
00:09:39
30.11.2021

In deze video geef ik jullie 100+ ideeën voor leuke en originele cadeau’s! 🎁 Het ultieme lijstje voor kerstcadeaus, sinterklaascadeaus of verjaardagscadeaus voor iedereen die het leuk vind ✨ Wat ga jij op je lijstje zetten? Mijn boek Bo’s Life Advice: bit.ly/bo-life-advice Mijn merchandise: 🤍 SOCIAL MEDIA: 🤍 🤍 🤍 Mijn SIMS kanaal: 🤍 OVER MIJ: Hey! Mijn naam is Bo en ik woon in Nederland! Op dit kanaal maak ik 3 keer per week video's over alles wat ik leuk vind. Dus ben jij geïnteresseerd in meer video's van mij, vergeet dan zeker niet te abonneren! Hopelijk vond je deze video leuk en als je het leuk vond, vergeet dan geen duimpje omhoog te doen en te abonneren! (Business) Contact: contact [at] bokado [dot] co xx Bokado #TeamBokado

OUDERSCHAP REIS HACKS EN CAMPING GADGETS || Diy-ideeën voor slimme ouders door 123 GO!

258200
1858
92
02:01:34
14.10.2022

Ouder zijn is iets bijzonders, maar het brengt soms ook problemen met zich mee. Hopelijk maken deze hacks je leven een beetje makkelijker. Wat was jouw favoriete hack? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet deze video niet te delen met je vrienden en vergeet niet te abonneren op ons kanaal voor meer leuke video's zoals deze. #123go #hacks #grappig ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

ENGE HALLOWEEN MAKE-UP & KOSTUUM IDEEËN | Spookachtige diy-tutorials! Griezelverhalen door 123 GO!

209207
1894
31
00:20:26
25.10.2022

🎃Tijd voor Halloween🎃Heb je je engste kostuum voor deze avond gekozen? Bekijk onze video en vind coole ideeën om je vrienden bang te maken😱 Wat was je favoriete look? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet niet om deze video met je vrienden te delen en vergeet niet om je te abonneren op ons kanaal voor meer geweldige video's zoals deze. #123go #halloween #kostuum ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

22 GEKKE IDEEËN OM TE DOEN ALS JE JE VERVEELT

52598
623
16
00:13:32
03.05.2020

ONVERWACHTE DINGEN DIE JE MOET PROBEREN ALS JE VRIJE TIJD HEBT Als u zich thuis verveelt en u wilt nieuwe leuke manieren ontdekken om de tijd te doden, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ik laat je een aantal leuke en hilarische ideeën zien die je graag zult proberen. Een daarvan is om een ​​meetlint te gebruiken en fruit of snoep van een afstand in je mond te snijden. Je kunt ook de panafdekking voor je gezicht aantrekken en vervolgens je hoodie erop plaatsen om hem op zijn plaats te houden en rond te lopen. Aangezien de meesten van ons al een paar dagen niet op pad zijn geweest, lijkt soms zelfs het weggooien van afval een groot probleem. Dus, we hebben een volledig gezicht van make-up gedaan, een jurk aangetrokken om je te laten zien hoe we uitgaan. In plaats van een gaatje van popcorn te maken en het snel voor elkaar te krijgen, hebben we besloten het een voor een in de kookpot te doen. Kijk tot het einde om te zien hoe we onze fotografische vaardigheden probeerden te testen en probeerden foto's te maken die op renaissanceschilderijen lijken. Tijdstempels: 0:07 - Hoe we onze tijd doorbrengen als we ons vervelen 1:46 - Dutje tijdens online les 3:07 - Thuis proberen te trainen 3:45 - Uitdaging schilderijen versus foto's 6:54 - Manieren om toiletpapier te vouwen 10:11 - Ongelooflijke trucs die je moet kennen 12:11 - Niet-Newtoniaanse vloeistof Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren. De volgende video kan activiteit bevatten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving wordt uitgevoerd. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om te repliceren. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

GRAPPIGE DIY MAKE-UP HACKS EN TIPS || Coole en eenvoudige ideeën voor meiden door 123 GO!

617546
5012
91
00:13:10
31.03.2021

Vond je een of meer van deze schoonheidstips handig? Zorg ervoor dat je deze rijkdom met je vrienden deelt door de video met hen te delen! En vergeet niet je te abonneren op de YouTube-pagina van 123GO! Voor meer handige hacks zoals deze. #grappig #make-up #DIY Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

6 ECHT BRUIKBARE IDEEËN MET EEN BOOR EN EEN BUIS

3220
4
2
00:04:53
07.07.2018

In deze video laten we je negen nieuwe verbazingwekkende ideeën zien met behulp van de Boormachine. Deel met je vrienden die prachtige ideeën!

HOE SNOEP MEE TE NEMEN NAAR DE GEVANGENIS || Coole ideeën om alles te smokkelen door 123 GO!

1071396
6172
96
00:10:07
05.12.2021

Denk je dat je lekkere snacks de gevangenis in kunt smokkelen? Laat ons weten hoe je dat zou doen in de reacties hieronder. Vergeet niet om deze video met je vrienden te delen en je te abonneren op ons kanaal voor nog meer leuke video's zoals deze. #123GO #grappig #eten Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

32 FANTASTISCHE IDEEËN OM ER MOOIER UIT TE ZIEN

6802
144
5
00:16:12
22.08.2019

GOEDKOPE SCHOONHEIDSPRODUCTEN Bekijk een verzameling schoonheidsproducten die je eenvoudig thuis kunt maken. Deze life-hacks helpen je kleine problemen op te lossen en er perfect uit te zien. Donkere oksels zien er beschamend uit en we zijn klaar om een ​​heel eenvoudig schoonheidsrecept te delen. Scrub oksels met citroen en suiker. Snijd een citroen in twee en bedek met suiker. Als u de voorkeur geeft aan natuurlijke cosmetica, meng dan aloë vera-gel met kleurstof om een ​​natuurlijke lipgloss te krijgen. Je lippen zullen er verbluffend uitzien! Je kunt je gezicht masseren met de stukjes aloëbladeren. U vindt een schema voor onze video. Massage met aloë verjongt en hydrateert je huid. Bovendien leer je hoe je schoonheidsproducten maakt met houtskool. Houtskoolrecepten zijn nu een toptrend! De reden is dat houtskool veel voordelen heeft voor je huid, lichaam en haar. Bekijk een verzameling adembenemende recepten Het is een heel gênant moment wanneer je donkere oksels vertoont tijdens yoga of training, daarom stoppen de meesten van ons met het dragen van mouwloze tops. We staan ​​klaar om u te helpen met onze doe-het-zelf remedie gemaakt van actieve kool en honing. Meng honing in een kom met houtskoolpoeder en scrub je oksels. Houtskoolbadbommen zien er cool uit en zijn zeer goed voor de huid. Meng bakpoeder, houtskoolpoeder, citroenzuur en aromaolie in een kom. Vorm bommen met behulp van een mal. Deze houtskoolbommen zien er niet alleen heel cool uit, maar verjongen ook je huid en exfoliëren deze. Als bonus zul je veel ideeën vinden over het gebruik van citroen op zeer onverwachte manieren. Je kunt het gebruiken voor katertjes, om een ​​vette huid te genezen, om zelfgemaakte zeep te maken en nog veel meer. Timestamps: 00:09 Hoe je je lippen vult 00:44 Citroen voor donkere oksels 03:00 Aloë vera schoonheidsproducten 07:15 Houtskool haarverf 5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal. Music by Epidemic Sound: 🤍

BIJZONDERE HACKS MET SMELTLIJM || Creatieve 3D-pen DIY ideeën | Tips voor slimme ouders door 123 GO!

138857
1430
21
00:09:06
15.04.2022

3D-pennen en lijmpistolen kunnen vrijwel alles oplossen, ze zijn zo handig. Wat was je favoriete creatie? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet niet om deze video met je vrienden te delen en je te abonneren op ons kanaal voor nog meer leuke video's zoals deze. #123go #3dpen #diy ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Abonneer je op ons kanaal: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om gebruik te maken van gezond verstand en voorzorgsmaatregelen te nemen als men van plan is om te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving worden uitgevoerd - gebruik uw gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om de activiteiten te repliceren.

30+ GEWELDIGE CREATIEVE IDEEËN & HACKS MET 3D-PEN

15774
157
5
00:16:29
06.10.2021

Maak alles met een 3D-pen We hebben de beste knutsel- en DIY ideeën voor je die je kunt maken met een 3D-pen! We delen onder andere DIY-sieradenideeën, decorideeën en manieren om willekeurige voorwerpen die je in je dagelijks gebruikt te repareren. Als je je toetsenbord al heel lang in gebruik hebt en de letters op de toetsen zijn niet meer zichtbaar, gebruik dan een 3D-pen om je toetsenbord er als nieuw uit te laten zien ;) Je kunt de 3D-pen gebruiken om eenvoudige maar bijzondere zelfgemaakte ringen, kettingen, oorbellen, en haaraccessoires te maken. We laten je ook zien hoe je schoenen of kleding kunt renoveren met een 3D-pen. Je kunt er zelfs gaten in je kleren mee verbergen. Bekijk de hele video voor nog meer handige dagelijkse hacks. Je zult zien hoe je een kapotte mok, een kapotte vaas en kapotte hakken kunt repareren! Geweldige 3D-penhacks wachten op je ;) TIMESTAMPS: 00:53 - Renoveer een oud toetsenbord met een 3D-pen 02:26 - Leuke zelfgemaakte oorbellen met watermeloen 02:39 - Repareer een oude stoel met een 3D-pen 03:26 - Repareer gebroken hakken met een 3D-pen 05:14 - Bananen snij-apparaat 05:33 - Hoe een gebroken beker te repareren? Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

50+ YOUTUBE VIDEO IDEEËN ✩ Lydia Elisabeth

3244
179
37
00:03:22
20.01.2021

hii mensen, vandaag een video specifiek voor mensen die een kanaal hebben of miss een kanaal willen beginnen? Als je andere leuke ideeën hebt, let me know! xxx || ABOUT ME || Mijn naam is Lydia Elisabeth van beek en ben momenteel 14 jaar. M'n hobby's zijn dansen, netflixen, met vriendinnen afspreken en shoppen! Ik ben net met dit kanaal begonnen dus alles is nog een beetje nieuw voor mij. Mocht je het leuk vinden kan je altijd abonneren! Lieffs! || SOCIAL MEDIA || instagram: lydiavbeek mail: lydia🤍huizebeek.nl || FILMING & EDITING || camera: sony a5000 statief: hama star 62 editprogamma: davinci resolve 16

MOOIE FOTO IDEEËN VOOR OUDERS || Coole opvoedhacks die je nog nooit eerder hebt gezien

5505
52
0
00:10:52
03.09.2021

Hallo, slimme mama's en papa's! Vandaag gaan we een hoop schattige foto ideeën met je delen! Ballonnen, speelgoed, bloemen, snoepjes - er zijn zoveel verschillende dingen die je kunt gebruiken tijdens een fotosessie met je dierbaren! Blijf kijken om opvoedhacks te zien die je leven gemakkelijker zullen maken. Als je kind een hekel heeft aan wiskunde, is er een leuke manier om ze te leren tellen. Vul plastic handschoenen met hydrogelballen en water en je krijgt kleurrijke handschoenen die je kind helpen met wiskunde! Het is een slimme manier om je kind te vermaken en hem of haar te helpen iets nieuws te leren. Je zult je kind laten zien dat studeren leuk kan zijn! Blijf kijken om erachter te komen hoe je ballonspeelgoed voor je kinderen maakt, hoe je de juiste maat schoenen voor je kinderen koopt als je alleen winkelt, hoe je zelf gekleurde stiften maakt en meer! TIMESTAMPS: 00:33 — Foto idee met ballonnen 02:32 — Foto idee met snoep 02:57 — Hoe je je kinderen leert tellen 05:40 — DIY markeerstiften Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

REISHACKS VOOR SLIMME OUDERS || Essentiële DIY-ideeën die je moet proberen! Ouderhacks door 123 GO!

32230
297
10
00:30:42
21.03.2023

Wanneer je een ouder bent moet je allerlei problemen kunnen oplossen. Soms vergen deze wat creativiteit. Daar kunnen wij bij helpen! Hopelijk helpen deze hacks om het leven makkelijker te maken. Welke hacks gebruiken jouw ouders? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Denk eraan om deze video met je vrienden te delen en vergeet niet om je op ons kanaal te abonneren voor nog meer handige video's als deze. #123go #ouderschap #vakantie ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

GEWELDIGE SCHILDERHACKS EN TEKEN-IDEEËN

3709
32
1
00:17:19
25.06.2022

Hallo, knutselaars! Tekenen is echt leuk, vooral als je verschillende technieken en handige manieren kent om het te doen! We hebben een mix van kunsthacks voorbereid die jij of je kinderen gemakkelijk kunnen herhalen. Het eerste idee is voor wie niet bang zijn om te experimenteren en vies te worden. We zullen je geweldige vingerschilderingen laten zien. Je zult zien hoe je een varken, een bij of een kitten moet tekenen. Gebruik je fantasie voor nieuwe tekeningen. Als je een nieuwe schildertechniek wilt proberen, gebruik dan een afwassponsje, wattenstaafjes of een plantenblad, zoals we in de video hebben gedaan. Je leert ook hoe je pluizige vrienden je kunnen helpen bij het maken van ongewone en geweldige meesterwerken. 00:00 Ongebruikelijke manier om de tekening in te kleuren 03:08 Hoe je een verloop maakt 05:12 Felle neontekening 10:00 Hoe je ballonnen gebruikt bij het schilderen Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

SCHATTIGE EPOXYHARS EN 3D-PEN SIERADEN || Fantastische DIY Ideeën! Goedkope Sieraden van 123 GO!

368351
2559
776
00:11:35
08.07.2022

Sieraden hoeven niet duur te zijn, je hebt alleen wat creativiteit nodig. Vergeet ons niet te vertellen waar je denkt dat de ketting is. Laat je gok achter in de reacties hieronder. Vergeet deze video niet te delen met je vrienden en vergeet je niet te abonneren op ons kanaal voor meer leuke video's net als deze. #123go #diy #juwelen ➡️TheSoul Muziek: ◉ Spotify: 🤍 ◉ 🤍 ◉ TikTok: 🤍 ◉ YouTube: 🤍 Muziek door Epidemic Sound: 🤍 Archiefmateriaal: 🤍 🤍 Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

24 COOLE IDEEËN VOOR EEN FOTO

6758
82
3
00:10:45
04.06.2019

TOP GEHEIME FOTO-IDEEËN Iedereen wil populair zijn op Instagram en de beste foto's delen met vrienden. Om je volgers te vergroten, moet je coole foto's plaatsen om meer likes te krijgen. Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige foto's viraal gaan? Iedereen heeft tegenwoordig de kans om viraal te gaan, maar je moet weten wat geheime tips zijn die je kunnen helpen. Bekijk tips over het maken van geweldige foto's die viraal worden zonder dure camera's en bewerkingssoftware. Je zult verrast zijn, maar mensen kijken meestal zwaarder op foto's. Maar je kunt er dunner uitzien door slim te kiezen voor outfits en poses. Bekijk onze tutorial over hoe je skinnier er op foto's kunt uitzien. Als een bonus, kijk hoe je je benen skinnier het kiezen van de juiste pose te maken. We weten hoe we perfecte opnamen moeten maken met minimale inspanningen! Fotograferen van springende mensen is de laatste tijd een trend in de fotografie, maar het werd saai omdat de meeste Instagram-gebruikers het miljoenen keren gebruikten. We delen nieuwe tips om springende foto's aantrekkelijker te maken. Je kunt je telefooncamera gebruiken voor geweldige fotografische effecten: gebruik m & m om een ​​gave foto te maken, bekijk hoe je een groepsfoto maakt zonder speciaal gereedschap, hoe je onderwaterfoto's kunt maken. Bekijk een verzameling ideeën waarmee je video's en foto's viral worden! Je leert de magie achter coole opnamen. Als je een coole winkel wilt maken. Plassen zijn erg handig en de reden is dat ze reflecties hebben. Je kunt verbazingwekkende reflectiefoto's maken met plassen of je kunt wat water inschenken. Timestamps: 00:22 Romantisch foto-idee 03:02 Hoe virale video's te maken 04:49 Fotograferen reflecties van plassen 07:18 Fotograpidee 5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal. Music by Epidemic Sound: 🤍

10 Eenvoudige Ideeën Die Uw Leven Gemakkelijker Zullen Maken

2937
6
0
00:06:45
31.03.2018

In deze video laten we je 10 geweldige ideeën zien die je leven gemakkelijker zullen maken. Deel met je vrienden deze nuttige ideeën!

Zijn de ideeën van Star stable gestolen van Winx? | Theorie # 6 | Starstable Online

10737
703
269
00:12:30
08.12.2019

In deze video leggen Layla en ik uit waarom wij denken dat sso ideeën heeft gestolen van winx. Wat denken jullie? Website van de Awesome Turtles Family: 🤍 Opnameprogramma: Bandicam Editprogramma: Wondershare Filmora

GEWELDIGE DIY-IDEEËN VOOR CREATIEVE OUDERS

2768
22
0
00:17:38
14.10.2022

Hé knutselaars! Het is tijd om jullie toffe ideeën te geven en geweldige hacks te laten zien voor verschillende gelegenheden. Laten we beginnen met een cool en eenvoudig tekenidee: we leren je hoe je een kleurrijk verloop maakt. Niets ingewikkelds, volg gewoon onze stap voor stap handleiding. Bovendien leer je een recept voor het beste zomerijs. Je hebt watermeloen en yoghurt nodig. Het is beter om suikervrije yoghurt en je favoriete kleurrijke snoepjes of chocolade chips te gebruiken. Maak gelijke plakjes watermeloen, bedek ze met yoghurt en versier ze, en vries ze in. Geniet ervan! Bekijk deze video tot het einde om verschillende leuke en mooie kaartideeën te zien die een geweldige aanvulling kunnen zijn op elk cadeau. 00:00 Geweldig kleurverloop 01:25 DIY-kleurrijke stiften 03:46 Boter-Kaas-en-Eieren gadget 04:36 DIY-speelgoed klauw machine Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

22 SLIMME CAMPING-IDEEËN voor je volgende reis!

11471
177
5
00:10:16
10.04.2021

Klaar om met ons de natuur in te gaan? Vandaag delen we enkele fantastische kampeertips en -ideeën met je ter inspireratie voor je volgende kampeertrip. Op deze manier leer je elk probleem dat je tegenkomt te overwinnen en wordt het kamperen een stuk leuker. We laten je zien hoe je een volledig functionerende lepel maakt met een plastic fles. In plaats van dat je afval zich opstapelt, gebruik je gewoon een kruk die je in een tijdelijke prullenbak verandert. Als je geen mes bij je hebt, laten we je zien hoe je een boterham kunt snijden met behulp van een plastic voedselcontainer en het bijbehorende deksel.​ Ga nooit kamperen zonder een naaisetje. We laten je zien hoe je er zelf een kunt maken met een oud lippenbalsem-doosje en een rietje. We laten je ook een andere briljante truc zien met plastic flessen. Je kunt er kleine snoepbakjes van maken die je aan het deksel van je plastic voedselcontainer kunt bevestigen. Timestamps: 1:15 - DIY buitenbad 3:41 - Vlees koken in een ui 4:59 - Een ongelooflijke hack voor het dragen van een zware emmer. 6:32 - DIY make-up met verbrande steenkool 8:15 - Outdoor kooktruc Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

24 DOE-HET-ZELF MEUBELS EN WOONDECORATIE-IDEEËN

17359
194
16
00:12:43
01.03.2020

Hoe je eigen meubels helemaal opnieuw kunt maken met houten paletten Meubels maken is de nieuwste trend. Waarom nieuwe dingen kopen als je je eigen decoratieve dingen kunt maken zonder veel tijd of geld uit te geven? Nou, in deze video toon ik je de weg. Je kunt enkele van de houten strepen uit het palet snijden, er containers mee maken, zwart schilderen en vervolgens allerlei natuurlijke kruiden planten voor je keuken. Je kunt ook meerdere houten paletten verbinden en ze vervolgens in een bed met kerstverlichting aan de onderkant plaatsen. Je kunt ook wat rollen op een houten palet bevestigen, er keukentegels op plakken en er een schattige salontafel voor je gasten van maken. Je kunt er een woonkamerstandaard van maken met al je versieringen erop. Om het wat kleur en licht te geven, kunt u er ook meerdere kerstverlichting aan bevestigen en het laten knallen. Ik laat je ook zien hoe je epoxyhars gebruikt met wat kleurstof om verbazingwekkende handvatten te maken. Een ander geweldig idee voor meubels is om eierdozen te gebruiken en een grote voetenbank voor je woonkamer te maken. Voor uw decoraties in de vormkamer kunt u behang en verf gebruiken om van een oude saaie dressoir een dure dure look te maken. Tijdstempels: 0:08 - Verbazingwekkende houten paletdecoraties 1:57 - DIY salontafel 3:32 - DIY make-upspiegel 5:41 - DIY voetenbank met eierdozen 8:05 - Hoe meubels te maken met plastic flessen 9:21 - Hoe meubels te maken met behulp van een spiegel 10:37 - DIY schattige bloemenviltjes 11:47 - Bloemendecoraties Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

GENIALE GADGETS VOOR OUDERS || Coole lifehacks en grappige ideeën voor ouders

39990
394
12
00:10:36
22.02.2021

Geniale opvoedgadgets waar elke vader en moeder blij mee zal zijn Het kan erg stressvol zijn om je gezinsleven te organiseren. En als je een kleintje hebt, weet je hoe onhandig veel alledaagse gadgets zijn. Bijvoorbeeld, een peuter leren om een ​​paraplu vast te houden in de regen is onmogelijk (en erg zwaar). Om je uit de problemen te helpen, willen we je een aantal gloednieuwe opvoedgadgets laten zien die je leven 100 keer gemakkelijker zullen maken. Laten we de tandpasta-dispenser nemen. Er wordt slechts een klein beetje tandpasta gebruikt en je hoeft je geen zorgen te maken dat er wordt geknoeid. Je hoeft niet je hele badkuip met water te vullen. Gebruik een afscheider die je de helft van het water bespaart. Bekijk de hele video om die geniale gadget te zien die jou gaat helpen in je dagelijkse leven. Timestamps: 0:15 - De badkuipscheider 1:20 - De tandpasta-dispenser 2:56 - Draagbare voedselverwarmer 4:19 - Een uniek regengadget voor peuters 5:39 - Warmtegevoelige lepel 06:45 - Kniebeschermers 8:39 - Hoe een kind zijn/haar medicijn te geven (slimme gadget) Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

28 MILIEUVRIENDELIJKE HACKS || GEEN AFVAL, HERGEBRUIK EN RECYCLE IDEEËN

4533
69
4
00:17:10
26.07.2020

RECYCLING-HACKS EN TIPS VOOR GEEN AFVAL DIE JE LEVEN ZULLEN VERANDEREN We hebben allemaal een heleboel dingen in huis rondhangen zonder enig nut voor hen. Dus in deze video deel ik een aantal coole hacks met je die je zullen helpen oude dingen te recyclen en om te zetten in nieuwe. Gooi uw plastic tandenborstels niet weg, u kunt ze recyclen tot alles wat u maar kunt bedenken. Verwijder bijvoorbeeld de borstelharen, smelt het plastic een beetje in wat heet water en maak er schattige armbandjes van. Als je houten tandenborstels hebt, kun je ze omzetten als markeringen / labels voor je planten en ze in de aarde plaatsen. U kunt plastic flessen hergebruiken tot een automatisch watergeefwerktuig voor planten. Gebruik geen plastic rietjes en vorken. Je kunt een sushimaker nemen, er een elastische tape overheen doen en er dan een etui van maken als je gaat lunchen. Je kunt ook een doe-het-thermos-lunchbox maken met een glas, wat keukenfolie en vervolgens een plastic fles. Ik laat je ook zien hoe je etensresten kunt recyclen en ze kunt gebruiken als meststof voor je planten. Tijdstempels: 0:07 - Hoe tandenborstels te recyclen 2:35 - Batterij besparen op je telefoon 6:03 - Hoe een oude autoband te recyclen 8:35 - DIY ondergoeddispenser 9:49 - DIY-stopverf met toiletrollen 12:53 - Prachtige plantenpot houder 14:21 - DIY natuurlijke zeep voor alle doeleinden Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren. Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving - gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren. Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: 🤍 Music by Epidemic Sound: 🤍 Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere): 🤍

15 HANDIGE IDEEËN MET ALUMINIUM BLIKJES

3057
29
1
00:06:31
20.10.2018

In deze video laten we 15 geweldige ideeën zien met aluminium blikjes! Deel met je vrienden deze prachtige ideeën!

Назад
Что ищут прямо сейчас на
ideeën Подписался FX大損 colombia model badseed ложь SIL KONCE RICO VS POBRE Dilruba kifache.com днс XP DEUS 2 Camila Cabello holiday baking Husniddin юлдуз усмонова folklor ruv рой royal icing wabana Payday 2 music mod