Necu pjesmica

Necu pjesmica смотреть последние обновления за сегодня на .

Pjesmica NEĆU

21541099
54012
00:01:56
22.01.2021

Gledajte i u MOBILNOJ APLIKACIJI Juhuhu Svako jutro, svaki dan na HRT3 Zašto i kad na sva pitanja i molbe djeca ponekad imaju samo jedan odgovor sažet u riječi NEĆU - na duhovit način prikazuje glazbeni spot u kojem glavne uloge imaju jedna djevojčica i njezina papiga. NEĆU, NE, NE, NE, NEĆU NEĆU SPREMIT STVARI NERED MI SE PRAVI DU – DU – DU –DI – DA – DA - DA MENE ŠKAKLJA DOSADA NEĆU - SKINUT KAPU NEĆU - OBUT ŠLAPU DU – DU - DU –DU - DI – DA – DA – DA BAŠ SAM PRAVI LJUTKO JA SUTRA OPET, SUTRA SVE ĆU DANAS SVEMU KAŽEM NEĆU MRŠTIM NOSIĆ SVAKOM VOĆU NI SLADOLED NE, NE.. HOĆU OKICE MI JEDVA TREPĆU ALI NEĆU, SPAVAT NEĆU I MJESEC JE BUDAN NOĆU CRTIĆ SA NJIM GLEDAT - HOĆU NEĆU, NE, NE, NE, NEĆU NEĆU MRKVU, ŠPINAT KAŽU TJERAM INAT DU – DU – DU - DI – DA- DA –DA – DA MENE ŠKAKLJA DOSADA NEĆU JUHU JESTI NA POD SAD ĆU SJESTI DU –DU – DU – DI – DA –DA - DA BAŠ SAM PRAVI LJUTKO JA OKICE MI JEDVA TREPĆU ALI NEĆU, SPAVAT NEĆU I MJESEC JE BUDAN NOĆU CRTIĆ SA NJIM GLEDAT - HOĆU NEĆU, NE, NE, NE, NEĆU, NEĆU SUTRA OPET, SUTRA SVE ĆU DANAS SVEMU KAŽEM NEĆU MRŠTIM NOSIĆ SVAKOM VOĆU NI SLADOLED NEĆU... HOĆU OKICE MI JEDVA TREPĆU ALI NEĆU, SPAVAT NEĆU I MJESEC JE BUDAN NOĆU CRTIĆ SA NJIM GLEDAT HOĆU NEĆU, NEĆU, NEĆU MA ŠALILA SAM SE MA HOĆU Autorski tim (tekst, glazba, aranžman): Ines Prajo, Arijana Kunštek, Tihomir Preradović Pjevaju: Laura Ameli Marinović, Tihomir Preradović Animator: Vjekoslav Živković Urednica: Tanja Kirhmajer Crtane filmove, serije i pjesmice gledajte s pomoću MOBILNE APLIKACIJE JUHUHU i na web-portalu 🤍 Svako jutro, svaki dan Juhuhu na HRT3 HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2020.

TO JE MOJE, MOJE, MOJE - naučimo dijeliti

10082538
11869
00:02:17
22.04.2022

Juhuhu: Svako jutro, svaki dan na HTV3 Crtiće i pjesmice gledaj i u mobilnoj aplikaciji Juhuhu TO JE MOJE, MOJE, MOJE NE ŽELIM DATI SVOJU IGRAČKU I PRVA SAM ZA LJULJAČKU I MOLIM PUSTI MOJE KOCKICE I NOVE BOJICE. KAŽU, KAŽU S DRUGIMA JE LIJEPO DIJELIT' SVE AKO NEĆEŠ, KAŽU MI DA NEPRISTOJNO JE. A ZAŠTO TVOJE NE BI BILO MOJE? TO JE MOJE, MOJE, MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE, ALI ČOKOLADA CIJELA AKO BUDEM HTJELA MOŽE SE PODIJELIT' NA DVA DIJELA !!! TO JE MOJE, MOJE, MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE ALI ČOKOLADA CIJELA AKO BUDEM HTJELA MOŽE SE PODIJELIT' NA DVA DIJELA !!! OSTAVI MOJU ČOKOLADICU NE OTVARAJ MI LADICU SAD ZASLADIO SI VEĆ I DLANOVE I NOS I MAJICU, KAŽU, KAŽU S DRUGIMA JE LIJEPO DIJELIT' SVE AKO NEĆEŠ, KAŽU MI DA NEPRISTOJNO JE. A ZAŠTO TVOJE NE BI BILO MOJE ? TO JE MOJE, MOJE, MOJE MOJE, MOJE, MOJE MOJE, MOJE, MOJE MOJE, MOJE, MOJE! ALI ČOKOLADA CIJELA AKO BUDEM HTJELA MOŽE SE PODIJELIT NA DVA DIJELA !!! TO JE MOJE, MOJE, MOJE MOJE, MOJE, MOJE MOJE, MOJE, MOJE MOJE, MOJE, MOJE! ALI ČOKOLADA CIJELA AKO BUDEM HTJELA MOŽE SE PODIJELIT' NA DVA DIJELA !!! HRTi - 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 Glazba: Tihomir Preradović Stihovi: Ines Prajo, Arjana Kunštek Aranžman i glazbena produkcija: T. Preradović Pjevaju: Laura Ameli Marinović, Tihomir Preradović Prateći vokal: Marko Antonio Marinović Animacija, scenarij i režija: Vjekoslav Živković Urednica: Tanja Kirhmajer

LOLI je mala NEĆU

1238141
6968
00:05:41
15.03.2021

Dragi naši, već svi dobro znate da je naša Loli 🤍lauraameli9868 snimila super poznatu pjesmu NEĆU, a prepoznali ste je i sami prije nego smo išta rekli, a šutili smo dugo ;) Danas ćemo vam pokazati kako je Loli snimala u studiju i što misli o pjesmici NEĆU. Pozdravljamo cijelu ekipu JuHuHu koja je radila ovaj projekt! Bravo !!! Pozdravi i sjajnom Tihomiru Preradoviću! Uživajte u zabavnom videu! 🤍 #neću #lauraameli #lolly

Pjesmica TKO SE BOJI DOKTORA?

7133077
10716
00:02:08
24.09.2021

Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HTV3 Tko se boji doktora? Animirani glazbeni spot i pjesmica koja demistificira odlazak i strah od liječnika i duhovitim glazbeno- vizualnim rješenjima potiče stvaranje zdravih dobrih navika i odnosa prema svom i tuđem zdravlju. Glazba: Tihomir Preradović, Traditional Stihovi: Ines Prajo, Arijana Kunštek Animacija: Vjekoslav Živković Aranžman i glazbena produkcija: T. Preradović Pjevaju: Laura Ameli Marinović, Tihomir Preradović Prateći vokal: Ivana Čabraja HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2021. TKO SE BOJI DOKTORA? LOLI: EVO STIGLI SMO KOD DOKTORA! MA DAJ, IDEMO!!! DOKTORIĆU, DOBAR DAN PSIĆ JE MALO BOLESTAN UHO, ZUBIĆ ILI ŠTO POGLEDAJTE MALO TO DOKTOR: BUDI MIRAN SAMO ZINI, CVJETIĆU MOJ FINI – AV NIŠTA LAKŠE TO NE BOLI, PITAJ LOLI SPUSTI ŠAPU, PODIGNI GLAVU, NIJE STRAŠNO, GLE I DOK KAŽEŠ : AV- AV LOLI: IDEŠ DOMA POSVE ZDRAV! TKO SE BOJI DOKTORA TKO SE BOJI HAHAHA KAD SVE PROĐE, TAD JE RED IDEMO NA SLADOLED DOKTOR: PASOLED! LOLI: PA DA! DOĐI, DOĐI! DOKTOR: NJUŠKICA MU MALO CURI, TO JE MUDROST CIJELA SIRUPA FINOG ŽLICA JEDNA PRIJE JELA TO JE MUDROST CIJELA SPUSTI ŠAPU, PODIGNI GLAVU, NIJE STRAŠNO, GLE I DOK KAŽEŠ : AV- AV LOLI : IDEŠ DOMA POSVE ZDRAV! TI SI DOBAR , NE BOJ SE TI SI HRABAR KAO LAV ZAŠTO DOKTOR NIJE ZMAJ ZATO SE NE SAKRIVAJ TKO SE BOJI DOKTORA TKO SE BOJI HA- HA- HA KAD SVE PROĐE, KAK' JE RED IDEMO NA SLADOLED DOKTOR: I PASOLED! LOLI: SLADOLED! DOKTOR: NIŠTA STRAŠNO PREGLED KRATKI CVJETIĆU MOJ SLATKI – AV ZUBIĆE MI JOŠ POKAŽI TO SE TRAŽI - AV- AV LOLI: PA BRAVO! DOKTOR: SPUSTI ŠAPU, PODIGNI GLAVU, NIJE STRAŠNO, GLE I DOK KAŽEŠ : AV- AV LOLI : IDEŠ DOMA POSVE ZDRAV ! TKO SE BOJI DOKTORA TKO SE BOJI HA – HA – HA KAD SVE PROĐE, TAD JE RED IDEMO NA SLADOLED !!!!! TKO SE BOJI DOKTORA TKO SE BOJI HA – HA – HA KAD SVE PROĐE, TAD JE RED IDEMO NA SLADOLED !!!!! SVE JE PROŠLO SAD JE RED IDEMO NA SLADOLED! DOKTOR: U OVOM SPOTU PAS JE PAPAO SAMO PSEĆI SLADOLED! LOLI: PASOLEEED!

PJESMICA ZUBE PERI - DA BI BILI ZDRAVI, BIJELI

2316518
1911
00:02:25
17.03.2023

Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HTV3 ZUBE PERI LOLI: ŠTO JE TO ŠTO GRICKA, ŠTO TO ŽVAČE JEDNO PREKO DRUGOG SKAČE BU-BU-BI-BU-BI TO,TO SU ZUBI ŠTO JE TO ŠTO DVAPUT RASTE JEDNOM PADNE PA NARASTE BU-BU-BI-BU-BI TO, TO SU ZUBI O -O- O ZUBI ZU-ZU-ZU-ZUBIĆI ZU-ZU-ZU ZUBIĆI KAD SU ZDRAVI, KAD SU BIJELI SVAKI DAN SU VESELI ! KAD SU ZDRAVI, KAD SU BIJELI SVAKI DAN SU VESELI!!!! ZUBARICA: AKO BOLE BAŠ SU LJUTI U NJIMA ĆEŠ BUBANJ ČUTI BU-BU-BI-BU-BI TO, TO SU ZUBI PA TI OBRAZ BUDE KUGLA MALO ČUDNA I OKRUGLA ZUBARICA I LOLI: BU-BU-BI-BU-BI TO, TO SU ZUBI O- O- O ZUBI ZUBARICA I LOLI: ZU- ZU-ZU- ZUBIĆI ZU-ZU-ZU ZUBIĆI KAD SU ZDRAVI, KAD SU BIJELI SVAKI DAN SU VESELI! KAD SU ZDRAVI, KAD SU BIJELI SVAKI DAN SU VESELI!!!! ZUBE PERI! DJEČAK: GORE-DOLJE KO RAKETA ČETKICA SE NJIMA ŠETA DJEČAK I LOLI: BU-BU-BI-BU-BI JER TO SU ZUBI ZUBARICA: DA SU ČISTI JAKO VOLE ZUBARICA I LOLI: PA SE SJAJE I NE BOLE ZUBARICA, LOLI I DJEČAK: BU-BU-BI-BU-BI TO,TO SU ZUBI ZUBARICA: O – O - O ZUBI ZUBARICA, LOLI I DJEČAK: ZU- ZU-ZU- ZUBIĆI ZU-ZU-ZU ZUBIĆI KAD SU ZDRAVI, KAD SU BIJELI SVAKI DAN SU VESELI! ZU- ZU-ZU- ZUBIĆI ZU-ZU-ZU ZUBIĆI KAD SU ZDRAVI, KAD SU BIJELI SVAKI DAN SU VESELI! KAD SU ZDRAVI, KAD SU BIJELI SVAKI DAN SU VESELI! ZUBE PERI! Autorica glazbe :Ines Prajo Autorica stihova: Arijana Kunštek Aranžman: Tihomir Preradović Pjevaju: Laura Ameli Marinović, Lorena Jelusić, Filip Budimir, Tihomir Preradović Animacija, scenarij i režija: Vjekoslav Živković HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2023.

Pjesmica TATA - Kad je tata tu, sve je juhuhu!

17376377
32278
00:02:35
19.03.2021

Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HRT3 TATA Kad sa tatom vježbam ja Da bih bio snažan Tata mi pokazuje Pa se pravi važan Jednu nogu digne K'o da glumi rodu Al' ta roda obično Završi na podu Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Kad sa tatom učim ja Čizmice navlačit I za kišnu šetnju Kabanicu oblačit Tata me zakopča Kapuljaču navuče A on sam u papučama Izađe iz kuće Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Kad sa tatom pečem ja Najslađe kolače Mi od tijesta pravimo Poderane gaće Dok se tata muči S teglom marmelade Ja mu brzo pojedem Pola čokolade Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Kad sa tatom učim ja Plivati u kadi Tata mi pokazuje Kako se to radi On me drži rukama Oko kade skače A ja pljuskam nogama Pa mu smočim hlače Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Tata tata tatarata tata Kad je tata tu Sve je juhuhu Stihovi i glazba: Srđan Gulić Gul Animacija, režija i scenarij: Mary HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2021.

Pjesmica PUSA - Pošaljite Pusu svima koji su vam dragi!

6090721
13909
00:01:33
18.01.2021

Gledajte i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan Juhuhu na HRT3 Autor glazbe i aranžmana: Luka Tralić Shot Scenarist, redatelj i animator: Vjekoslav Živković HRTi - Juhuhu gledajte i na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2020.

Pjesmica SEKA

2816343
2233
00:02:27
28.04.2023

Imamo novi glazbeni hit! Pjevajte i plešite uz pjesmicu Seka! Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HTV3 SEKA došla nam je seka mala beba sada s nama stanuje spava, plače i ne nosi gaće nego ima pelene došla nam je seka mala beba igračke bi papala zato bracu velikoga treba a taj braco to sam ja sad nas ima dva seka i ja to je veći broj za puse prije spavanja meni cmok i njoj cmok cmok sad nas ima dva seka i ja to je veći broj za puse prije spavanja meni cmok i njoj cmok cmok ja ću seki gurati kolica i pomagat hodati i pokazat ću joj što je žlica mogu je i hraniti vozit ćemo vlakove po pruzi s kamionom kružiti ako seka završi na guzi ruku ću joj pružiti sad nas ima dva seka i ja to je veći broj za puse prije spavanja meni cmok i njoj cmok cmok sad nas ima dva seka i ja to je veći broj za puse prije spavanja meni cmok i njoj cmok cmok a kad seka bude malo veća biti će nam glavni štos kada počne kihati od cvijeća da joj braco briše nos! sad nas ima dva seka i ja to je veći broj za puse prije spavanja meni cmok i njoj cmok cmok sad nas ima dva seka i ja to je veći broj za puse prije spavanja meni cmok i njoj cmok cmok! Glazba i stihovi: Srđan Gulić Gul Pjevaju: Vito Klarić, Sara Bradač, Bruno Bradač, Nina Živković Animacija, režija, scenarij: Vjekoslav Živković HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2023.

ČUPAVA GLAVA - Kad ti kosa padne preko nosa, vrijeme je za šišanje!

4410743
4341
00:01:52
17.01.2023

Ima li koga s čupavom glavom među vama? Ima??? I niste nikada bili kod frizera? Možda je vrijeme za novu frizuru! Ali prije odlaska, pogledajte našu pjesmicu. A onda - trk na šišanje! Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HTV3 ČUPAVA GLAVA MAMA: KAD TI KOSA TATA: PADNE PREKO NOSA MAMA: SMETA TI ZA IGRU TATA: I ZA ŠETANJE MAMA: ČUPAVA GLAVA TATA: DOBRA JE ZA LAVA MAMA: ALI TEBI HITNO TATA: TREBA ŠIŠANJE MAMA I TATA: KOD FRIZERA SJEDIŠ KAO KRALJ NA PRIJESTOLJU KOD FRIZERA NOSIŠ PLAŠT U OGLEDALU NEMA STRAHA, NEMA BOLI FRIZER TVOJU KOSU VOLI MALO PRSKA, MALO SUŠI DJEČAK: I PAZI NA MOJE UŠI DJEČAK: VODA PRSKA ŠPRIC ŠPRIC ŠKARE LETE ŠTRIC ŠTRIC FRIZER OKO MENE SKAČE ŠIŠA DULJE, KRAĆE VODA PRSKA ŠPRIC ŠPRIC ŠKARE LETE ŠTRIC ŠTRIC NEMA STRAHA, NEMA BOLI DJEČAK GOVORI: FRIZER MOJU KOSU VOLI ZBOR: VODA PRSKA ŠPRIC ŠPRIC ŠKARE LETE ŠTRIC ŠTRIC FRIZER OKO TEBE SKAČE ŠIŠA DULJE, KRAĆE VODA PRSKA ŠPRIC ŠPRIC ŠKARE LETE ŠTRIC ŠTRIC MALO GELA JOŠ NA GLAVU ZA FRIZURU PRAVU DJEČAK: FRIZER JE ČAROBNJAK PRAVI ZA KOSU NA GLAVI MAMA I TATA: NEMA STRAHA, NEMA BOLI FRIZER TVOJU KOSU VOLI DJEČAK GOVORI: VAU, SUPER FRIZURA! POZDRAAAV! VIDIMO SE OPET KAD NARASTE! Glazba i stihovi: Srđan Gulić Gul Izvedba: Vito Klarić (dječak), Ivana Starčević (mama), Srđan Gulić Gul (tata) Zbor: Sara Bradač, Nina Živković, Bruno Bradač Animacija, režija, scenarij: Zvonimir Barać, Sven Nemet Dizajn likova i pozadina: Sven Nemet HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2023.

NECU JA TAJ MILK ŠEJK!! 😂😂😂

5301159
101836
770
00:00:35
09.11.2021

TKO JE REKAO NEĆU? TONI spasio psića! LOLI ima novu pjesmu!

379225
4260
00:07:24
21.01.2022

INSTAGRAM: 🤍 FACEBOOK: 🤍 💌 email: zagrepcankeidecki🤍gmail.com (samo za poslovne upite i UPISE) UPISI TRAJU U NAŠ ZBOR! Pošaljite nam mail, prijavite svoje dijete i dobro nam došli u najraspjevaniju i najrasplesaniju obitelj! Pregršt zabave, smijeha, učenja, snimanja, čeka vas u 🤍Zagrepčanke i dečki KIDS CHANNEL Čekamo sve naše stare i nove SUPERSTARse ;) Danas vas čeka zabava uz Tonija i Loli! Već svi dobro znate da je naša Loli 🤍lauraameli9868 snimila super poznatu pjesmu NEĆU, a prepoznali ste je i sami prije nego smo išta rekli, a šutili smo dugo ;) Nakon ove preuspješne pjesme, sa preko 10 milijuna pregleda, JuHuHu i Loli snimili su novu pjesmu pod nazivom DOKTORIĆU DOBAR DAN! Pozdravljamo cijelu ekipu JuHuHu koja je radila ovaj projekt! Bravo !!! Pozdravi i sjajnom Tihomiru Preradoviću! Uživajte u zabavnom videu! HVALA od srca što ste svakodnevno s nama, pratite naša videa, pjevate s nama najdraže pjesme 🤍ZagrepcankeiDecki Za vas stvaramo svakodnevno kako bi djeca odrastala u što sretnijem i veselijem okruženju, punom edukacije! Hvala vam za svako gledanje, za svaki LIKE, SHARE i svaku vašu PRETPLATU. Vole vas vaši 🤍ZagrepcankeiDecki #zagrepčankeidečki #toniiloli #neću #avanture #lauraameli #markoantonio #toni #loli #doktorićudobardan #juhuhu

Pjesmica BE BE BE BE

5711266
8985
00:01:45
19.02.2021

Crtane filmove, serije i pjesmice gledajte s pomoću MOBILNE APLIKACIJE JUHUHU i na web-portalu 🤍 Svako jutro, svaki dan Juhuhu na HRT3 Glazba i aranžman: Tihomir Preradović Glasovi: Tihomir Preradović Animator i redatelj: Vjekoslav Živković Scenaristica i urednica: Tanja Kirhmajer HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2020.

Sve JUHUHU pjesmice

3834383
7206
00:33:51
27.07.2021

Crtane filmove, serije i pjesmice gledajte s pomoću MOBILNE APLIKACIJE JUHUHU i na web-portalu 🤍 ​ Svako jutro, svaki dan Juhuhu na HTV3

Čupavci - Fuzz Balls | Dečija Zona

136318971
287223
0
00:01:40
04.10.2017

Oni su smešni, luckasti, oni su veseli, raspevani, razigrani... Oni su ČUPAVCI! Uživajte u njihovim vragolijama :) Naše ostale pesme: Majmunski ples: 🤍 Snela koka jaje: 🤍 Slon Trupko: 🤍 Imam jednog medu plišanog: 🤍 Imam jednog medu plišanog - uspavanka za decu: 🤍 Snela koka jaje - Porodica prstići: 🤍 Snela koka jaje - pesmica za decu (sa tekstom): 🤍 Tekst, muzika, aranžman, muzika, animacija & post produkcija: Goran Mihailović Grafika: Cedric Hohnstadt & Goran Mihailović Vokal, audio mix & mastering: Vladan Nerandžić Copyright © 2017 Dečija zona | All Right reserved

Pjesmica KOLIKO JOŠ? - Ma jesmo blizu, izdržimo ovu krizu!

2646306
4099
00:02:25
08.12.2021

KOLIKO JOŠ? Jesmo li svi na broju Vežite se, posado Igre na telefonu Mama, već je dosadno Banane lete zrakom Ja sam ninja opasan Mrlje od čokolade Tata nam je nervozan Koliko još još malo samo koliko još gle, gledaj tamo koliko još, ma jesmo blizu izdržimo ovu krizu Ima li kraja putu ne otvaraj prozore ne mogu više sjedit' mama, guza boli me sve pjesme pjevali smo crtić mi je dosadan baterije su prazne pustite me više van Koliko još još malo samo koliko još gle, gledaj tamo koliko još, ma jesmo blizu izdržimo ovu krizu Koliko još još malo samo koliko još gle, gledaj tamo Koliko još, koliko još, ma koliko... Stigli smo! Koliko još? Tu smo blizu i prošli smo ovu krizu! Autorice stihova: Ida Prester i Jelena Milošević Skladba: Ida Prester i Pocket Palma (Anja i Luka) Animacija, režija: Vjekoslav Živković Crtane filmove, serije i pjesmice gledajte s pomoću MOBILNE APLIKACIJE JUHUHU i na web-portalu 🤍 Svako jutro, svaki dan Juhuhu na HRT3 HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2021.

Zum Zum Zum Boc Boc Boc | PESME ZA DECU | Pčela boc medo joj | KIKOKIKO | DJEČIJE PJESME

72937767
111021
0
00:02:51
29.03.2020

#pesmezadecu #decijepesme #pjesmezadjecu #djecijepjesme #kikokiko #zumzumzumbocbocboc #pcelabocmedojoj #pcelabocmedajoj KikoKiko Vam predstavlja svoju prvu HIT pjesmu Zum Zum Zum Boc Boc Boc za djecu - Bezobrazni medo odlučio da ukrade med. Zaboravio lopov da pčelice umiju da bocnu. Kako se proveo pogledajte i sami:-) KikoKiko je zabavni i obrazovni kanal kako za mališane tako i za roditelje i čitavu porodicu. Kroz svijet muzike i animacije vodi Vas sve skupa majmunčić KikoKiko i njegova sestrica GuGu. 🔔 Zapratite naš kanal i uživajte sa svojim mališanima u svim novim edukativnim i zabavnim sadržajima: 🤍 📣 Podjelitite naš kanal sa najmilijima neka i oni uživaju sa vama: 🤍 Zum Zum Zum Boc Boc Boc | DJEČIJE PJESME | Pčela boc medo joj | KIKOKIKO Tekst & muzika: Vladimir Kozomara Aranžman: Zoran Dimić, Marko Nikolić & Vladimir Kozomara Audio recording: Marko Nikolić Animacija & post produkcija: Saša Đorđević Grafika & dizajn - karakteri i pozadine: Tatjana Vidojević Vokal: Vladimir Kozomara Prateći vokali: Lena Nikolić & Petar Nikolić Glasovi uvodna špica: Lena Nikolić & Petar Nikolić Muzika uvodna špica: Zoran Dimić Gitara: Zoran Dimić Audio mix & mastering: Marko Nikolić 🎵 PČELICE I MEDO - TEKST👇 Zum, zum, zum, Boc, boc, boc. Puno polje raznog cvijeća Za pčelice prava sreća Pa da nama medić daju Vrijedno nektar sakupljaju A neki tamo medo stari Hoće sve to da pokvari Naljutila se glavna pčela Pa ka medi poletjela Pčela boc, medo joj I poče da plače Nije fer, vas je roj Od mene ste jače Zum, zum, zum, Boc, boc, boc. Da pčelice oko glave zuje To je sve što medo čuje Mrda glavom, mrda trapom Poskakuje, maše šapom Bježi stari medo u šumu Više nema med na umu Boli glava, boli čelo Pomodrilo cijelo tijelo Pčela boc, medo joj I poče da plače Nije fer, vas je roj Od mene ste jače Copyright © 2020 KikoKiko | All Right reserved

Pjesmica PAPUČICE - Ako hodam bos, šmrcat će nos!

4466238
8495
00:02:34
06.05.2022

Juhuhu: Svako jutro, svaki dan na HTV3 Crtiće i pjesmice gledaj i u mobilnoj aplikaciji Juhuhu PAPUČICE Papučice papučice papučice gdje su moje papučice? Papučice obuvam ih da ne prehladim se jer na podu bude ledeno skroz ako sam bos šmrcat će nos pa ću morati kod doktorice zato nosim svoje papučice mama pitala me da li ja znam ih obući sam mama mama ne kaže se oblačim nego obuvam šta bi bilo da obujem ih naopako i šetam unazad šta bi bilo da obujem samo jednu i smijem se hahaha šta bi bilo da obujem ih na ruke i šetam na rukama šta bi bilo da šetam na rukama a jedem juhu nogama papučice obuvam ih da ne prehladim se jer na podu bude ledeno skroz ako sam bos šmrcat će nos pa ću morati kod doktorice zato nosim svoje papučice tata pita mene da li ja znam ih skinuti sam tata tata ne kaže se skidam nego izuvam šta bi bilo da govorim papučice jako brzo PA PU ČI CE papučice obuvam ih da ne prehladim se jer na podu bude ledeno skroz ako sam bos šmrcat će nos pa ću morati kod doktorice zato nosim svoje papučice baba pitala me da li ja znam ih skinuti sam baba baba ne kaže se spremam nego pohranjivam HRTi - 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 Stihovi i glazba: Vojko V Animacija, režija i scenarij: Mary Urednica: Tanja Kirhmajer

PJESMICA SVE ĆU SAM/A - Ja to mogu, ja to znam, pomoć ne trebam!

1018512
1034
00:02:14
07.07.2023

Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HTV3 SVE ĆU SAM/A ti si još mal roditelji govore ne znaš obući ni šal dođi da ti mama pomogne ti si još bebica mala bebač djetence mamica pazi na tebe samo se opusti i mamici dopusti da umjesto tebe radi sve al ja kažem ne NE NE NE sve ću sam sve ću sam ja to mogu ja to znam pomoć ne trebam svaki dan sve veća sam sve više jaka više brza više pametna sam u juhu puhat ću sam bananu gulit ću sam u tutu piškit ću sam u tutu kakit ću sam iz usta brzo brbljat ću sam po kući brzo trčat ću sve ću sam ti si još mlad roditelji govore ne znaš sastaviti vlak dođi da ti tata pomogne ti si još maleni pilić piccolo dječačić tatica pazi na tebe samo ti sjedi i prokulicu jedi dok tata spoji tračnice al ja kažem ne NE NE NE sve ću sam sve ću sam ja to mogu ja to znam pomoć ne trebam svaki dan sve veća sam sve više jaka više brza više pametna sam vagone spajat ću sam u bubanj lupaću svjetla sva upalit ću svjetla sva ugasit ću sam ću obut obe čarape sam ću oprat obe ručice sve ću sam sve ću sam sve ću sam ja to mogu ja to znam pomoć ne trebam svaki dan sve veća sam sve više jaka više brza više pametna sam u juhu puhat ću sam bananu gulit ću sam u tutu piškit ću sam u tutu kakit ću sam iz usta brzo brbljat ću sam po kući brzo trčat ću sve ću sam I Ja to mogu sama! Stihovi i glazba: Vojko V Pjevaju: Vojko V, Vatroslav Hrelec , Rina Serdarević Animacija, režija i scenarij: Mary HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2023.

NECU BUBA CORELLI!!! HAHA 🤣🤣

3218914
68391
600
00:00:22
01.12.2021

🎇LIKE SUBSCRIBE I SHARE!🎇 ❤MALI LIAM KANAL: 🤍 💕MALI LIAM YOUTUBE: 🤍Mali Liam 💕LIAM Instagram: 🤍 💕LIAM TIKTOK: Tiktok: 🤍 💕MALI LIAM MERCH INSTA: 🤍 💕SVI SUB NA DRUGI LIVE KANAL:🤍Staxx Daily Fortnite 💕FOLLOW INSTAGRAM: 🤍 💙: MOJ DISCORD KANAL: 🤍 📱: ZAPRATITE ME NA: • Twitter: 🤍 • Twitch: 🤍 • Trovo: 🤍 • Tiktok: 🤍 😝FOLLOW MANAGERA KANALA: 🤍

Bući Buć - Bath Song | Dečija Zona

33369135
72082
0
00:02:13
02.07.2019

Pesmica o najlepšem trenutku dana, a to jeee... KUPANJE! Puna kada, igračke u vodi, pena, brčkanje, prskanje...ima li šta bolje? Uživajte! :) The BATH TIME! A bath tub full of water, soap bubbles, foam, bath toys, splashing... Is there anything better? 😀😀😀 Enjoy our new lullaby! Tekst, muzika, aranžman, muzika, grafika, animacija & post produkcija: Goran Mihailović Vokal: Lena Popović Audio mix & mastering: Vladan Nerandžić Copyright © 2019 Dečija zona | All Right reserved

Kruška, jabuka, šljiva | Dječje pjesme

15202168
29486
0
00:01:10
04.08.2015

KRUŠKA, JABUKA, ŠLJIVA Kruška, jabuka, šljiva kaže mala Iva. To je voće slatko, jeo bi ga svatko. 2x Kruška, jabuka, grožđe, kada jesen dođe, kada voće zrije, dječici se smije! 2x

Rima - pjesmica uz nove nastavke Miše i Robina

1777924
2613
00:01:57
28.01.2022

Sve epizode “Miše i Robina” i pjesme pogledaj u Juhuhuu na HTV3 i u besplatnoj MOBILNOJ APLIKACIJI “Juhuhu” RIMA Djeca znaju da na kraju Rima ista slova ima Kada jedan kaže nešto Drugi rimu smisli vješto 'Ajmo! Žuta mačka Uho čačka Jure mravi Svud po travi Ptica pjeva Medo zijeva Žabac skače Nosi kupaći kostim Ne, ne, ne To sa žapcem bila bi rima Da žabac gaće ima Žabac skače Nosi gaće Ahaaaaaa Djeca znaju da na kraju Rima ista slova ima Kada jedan kaže nešto Drugi rimu smisli vješto 'Ajmo! Sunce grije Miš se smije Sova huče Krava muče Koka daje Bijelo jaje Dabar se hrani Na terasi Ne, ne, ne To sa dabrom bila bi rima Da dabar branu ima Dabar se hrani Na brani Ahaaaa Djeca znaju da na kraju Rima ista slova ima Rime baš su fora, znaj Al' i njima dođe kraj! PROIZVODNJA RECIRCLE ZA HRT Crtane filmove, serije i pjesmice gledajte s pomoću MOBILNE APLIKACIJE JUHUHU i na web-portalu 🤍 Svako jutro, svaki dan Juhuhu na HRT3 HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2022.

Išli smo u Afriku - Minja Subota | Dečije pesme | Pesme za decu | Jaccoled C

95317163
183338
0
00:01:38
25.04.2017

Još jedna divna i beskrajno zabavna dečija pesma Minje Subote i dečijeg hora "Čarolija". Išli smo u Afriku je jedna od najpoznatijih dečijih pesama, uživajte u potpuno animiranom spotu gde možete videti razne životinje iz Afrike - slon, žirafa, papagaj, gorila,majmun, zebra, kamila i pratiti njihove avanture sa ljutom paprikom. Uživajte! Išli smo u Afriku, da sadimo papriku, znate, onu žutu, finu, ali ljutu, znate, onu žutu, finu, ali ljutu. Jednogrba kamila odmah se pomamila, začas se tu stvorila i debela gorila, onaj majmun sa grane misli "to su banane" i zebra je videla, jako joj se svidela. Išli smo u Afriku, da sadimo papriku, znate, onu žutu, finu, ali ljutu, znate, onu žutu, finu, ali ljutu. Grize gladni papagaj, misli "neko voće fraj" gledali smo žirafu, misli meze uz kafu, ni reč nisu kazali, sve su za čas smazali, ništa nisu slutili, pa su se zaljutili. Kuka pola Afrike zbog banatske paprike, znate, one žute, fine, ali ljute, znate, one žute, fine, ali ljute! Išli smo u Afriku - Delocjac Production Muzika/Music: Minja Subota Tekst/Text: Ljubivoje Ršumović Aranžman/Arranger: Lado Leš Animacija/Animation - Delocjac Copyright © 2013 - 2017 Jaccoled C, sva prava zadržana

PJESMICA PRSTI - Svaki prst je jednako bitan, prstima pucketam kada pratim ritam!

770291
586
00:02:44
02.06.2023

Naši prsti su čudesni i stalno su pored nas. Kud mi, tud i oni! Što mi smislimo, oni odrade! Katkad su poslušni, katkad nestašni. Toliko su važni i korisni da su zaslužili imati i svoju pjesmu, slažete li se?! Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HTV3 PRSTI Ljudi! Evo ih! Moji prsti! Vidi što sve mogu moji prsti kao češalj kosu razmrsit češkat po glavi, pokazivat fige listat stranice slikovnice i knjige Prstima mogu prebirat žice gitare i tipke klavira i svaki ima svoj zadatak npr. malim mogu uho čačkat Ljudi! Evo ih! Moji prsti! Moji prsti su svjetsko čudo kad ih pružim dajem pet mogu ih spojit u srce il pokazat peace i ok Moji prsti su svjetsko čudo kad ih pružim dajem pet mogu ih spojit u srce il pokazat peace i ok Prsti su nekad nestašni malo pa razbacaju poklopce i lonce i guraju se tamo gdje trebali ne bi znaju čak i zamrsiti konce Ispritiskati svakakvu dugmad vole se umočit u šlag od torte il kao maca nekoga ogrebat zato valja šišati nokte Ljudi! Evo ih! Moji prsti! Moji prsti su svjetsko čudo kad ih pružim dajem pet mogu ih spojit u srce il pokazat peace i ok Moji prsti su svjetsko čudo kad ih pružim dajem pet mogu ih spojit u srce il pokazat peace i ok Svaki prst imam u vidu kad s njima pravim sjene na zidu a kada želim nekom kazat pssst tad na usne stavim kažiprst I svaki prst je jednako bitan prstima pucketam kada pratim ritam najbolji su kada su skupa i kad ne može sama, u pomoć stiže druga ruka Ljudi! Evo ih! Moji prsti! Evo ih 5, i još 5, i to je 10. 10! Evo ih po redu:, palac, kažiprst, srednjak, prstenjak, i mali prst, s njima mogu sve! Moji prsti su svjetsko čudo kad ih pružim dajem pet mogu ih spojit u srce il pokazat peace i ok Moji prsti su svjetsko čudo kad ih pružim dajem pet mogu ih spojit u srce il pokazat peace i ok Stihovi i glazba: Saša Antić Pjevaju: Saša Antić, Mihael Kokot, Katarina Čepo, Kaja Koštić, Igor Antić, Marin Antić Scenarij i režija: Zvonimir Barać i Sven Nemet Dizajn likova i pozadina: Sven Nemet Animacija: Zvonimir Barać HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2023.

Zakleo se bumbar - Dečija pesmica | Muzika za decu o životinjama | Zum Zum zum zum | Bumblebee song

97068619
141156
0
00:03:07
07.11.2017

Pratite nas putem fejsbuka: 🤍 ☆ ★ ☆ ★ NAŠE PLEJLISTE ☆ ★ ☆ ★ ★ Sve dečije pesmice (plejlista) 🤍 ★ Nove dečije pesmice (plejlista) 🤍 ★ Muzika za rođendane (plejlista) 🤍 ★ Muzika za vrtiće (plejlista) 🤍 ★ Pesmice za žurke (plejlista) 🤍 ∎∎∎ YouTube je onemogućio ostavljanje komentara na snimcima koji su namenjeni deci. Pišite nam putem email-a ili putem naše fejsbuk stranice. ''Zakleo se bumbar'' je jedna od najlepših dečijih pesama, snimljena i otpevana u novom aranžmanu, koja će pomoći Vašem detetu da savlada osnovne motoričke sposobnosti, učenje brojeve, slova, bolje upozna svoje telo, upozna životinjski svet i uz sve to - da se dobro zabavi. Pesma je namenjena svim uzrastima i veoma je pogodna za kreiranje različitih koreografija jer je izuzetno ritmična i raspevana. U pesmi se javlja promena ritma pa je zbog toga izuzetno pogodna za uvežbavanje različitih plesnih sadržaja kako za odraslu decu - tako i za bebe. Godina: 2017 Kontakt: ecipecipecbajke🤍gmail.com Vokal: Stanka Lazarević Produkcija: ''Eci Peci Pec''

Pjesma o slonićima - Dječja pjesmica

1760944
0
00:29:15
17.07.2018

Jedan mali slonić, Veselo se njiše Na dugačkoj niti Paukove mreže Kada mu se ta, igra dopala, Išao je zvati drugog slonića Dva mala slonića Veselo se njišu Na dugačkoj niti Paukove mreže Kada im se ta, igra dopala Odmah su pozvali trećeg slonića Tri mala slonića Veselo se njišu Na dugačkoj niti Paukove mreže Kada im se ta, igra dopala Odmah su pozvali još jednog slonića Čet'ri mala slonića Veselo se njišu Na dugačkoj niti Paukove mreže Kada im se ta, igra dopala Odmah su pozvali još jednog slonića Pet malih slonića Veselo se njišu Na dugačkoj niti Paukove mreže Kada im se ta igra dopala, Nisu smjeli zvati petog slonića.

Pjesmica VODICE U BOČICE - Pijmo puno vode, da smo jaki, zdravi!

7267743
14232
00:02:37
22.06.2021

Gledaj i u MOBILNOJ APLIKACIJI JUHUHU Svako jutro, svaki dan, Juhuhu, HTV3 Pijmo puno vode Zdrave vode Da smo jaki, zdravi; jaki, zdravi Da smo jaki, zdravi; jaki, zdravi Guc, guc po guc Mama Guc guc po guc Tata Guc guc po guc Ja (puta dva) Daj mi vode, vode daj mi Vode, vode, de Kada pijem puno vode, tada mogu sve Ja sam voda, o da I mene piju svi Živa bića, biljke, drva, u šumi medvjedi Pije mene ježurka, lisica i zeko I šarena kravica koja daje mlijeko Pijmo puno vode Zdrave vode Da smo jaki, zdravi; jaki, zdravi Da smo jaki, zdravi; jaki, zdravi Guc, guc po guc Mama Guc guc po guc Tata Guc guc po guc Ja (puta dva) I mali zeko Hop I mala ovca Bee I trava zelena piju vodu svi I zato Kad ja kažem vodice, vi recite u bočice Vodice U bočice Vodice U bočice Pijmo puno vode Zdrave vode Da smo jaki, zdravi; jaki, zdravi Da smo jaki, zdravi; jaki, zdravi Guc, guc po guc Mama Guc guc po guc Tata Guc guc po guc Ja (puta dva) Glazba, stihovi, izvedba: Baby Dooks i Iva Višošević Animacija, režija, scenarij: Vjekoslav Živković HRTi - gledajte više na 🤍 Hrvatska radiotelevizija 🤍 HRT, 2021.

Crvić Gliša - HIT PESMICA za decu | Dečija pesma o životinjama | Muzika za bebe | Crvic Glisa | Worm

8393979
18716
0
00:01:46
25.10.2017

Pratite nas putem fejsbuka: 🤍 ☆ ★ ☆ ★ NAŠE PLEJLISTE ☆ ★ ☆ ★ ★ Sve dečije pesmice (plejlista) 🤍 ★ Nove dečije pesmice (plejlista) 🤍 ★ Muzika za rođendane (plejlista) 🤍 ★ Muzika za vrtiće (plejlista) 🤍 ★ Pesmice za žurke (plejlista) 🤍 ∎∎∎ YouTube je onemogućio ostavljanje komentara na snimcima koji su namenjeni deci. Pišite nam putem email-a ili putem naše fejsbuk stranice. ''Crvić Gliša'' je jedna od najlepših dečijih pesama, snimljena i otpevana u novom aranžmanu, koja će pomoći Vašem detetu da savlada osnovne motoričke sposobnosti, učenje brojeve, slova, bolje upozna svoje telo, upozna životinjski svet i uz sve to - da se dobro zabavi. Pesma je namenjena svim uzrastima i veoma je pogodna za kreiranje različitih koreografija jer je izuzetno ritmična i raspevana. U pesmi se javlja promena ritma pa je zbog toga izuzetno pogodna za uvežbavanje različitih plesnih sadržaja kako za odraslu decu - tako i za bebe. Godina: 2017 Autor kompozicije: Savo Kostić ( savokostic🤍gmail.com ) Vokal: Stanka Lazarević Produkcija: ''Eci Peci Pec'' Worm song.

MALI PIRATI // NOSA // NAJLEPSE DECIJE PESME // @IDJKids

10629591
9554
0
00:03:14
03.02.2018

IDJKids™ je Youtube kanal namenjen našim najmladjim drugarima. Uživajte u crtaćima, muzici, animacijama i obavezno kliknite Subscribe! Subscribe to IDJKids: 🤍 Follow Mali Pirati on Instagram & Facebook: 🤍 🤍 Muzika - Luka Jovanović Aranzman - Luka Jovanović Tekst - Kadović Andrijano i Jovan Knezević Vokal - Jovan Knezević Miks i master - Jan zoo Studio - So What Street Hearted video Animacija - Marko Pejcinovicć Dizajn Likova - Marko Pejcinović i Slobodan Medarević Pozadine - Marko Pejcinović Izvrsni producent - Kadović Andrijano Nosa Sta ce meni ove pelene? to nose samo bebe... Svaki pirat ima svoju nosu, hocu i ja na nju da sednem !!! x2 Daj,daj moju nosu, hocu moju nosu, mama,mama,mama, daj mi brzo nosu!!! Daj,daj moju nosu, hocu moju nosu, tata,tata,tata daj mi brzo nosu!!! x2 Smesno je da piskis u gace, svi oko tebe znace. I ojesce ti se guza, ko da te je poljubila meduza! Jos ako se ukakis, smejace ti se ortaci! Svi oko tebe znace da si napunio gace... Sta ce meni ove pelene? to nose samo bebe... Svaki pirat ima svoju nosu, hocu i ja na nju da sednem !!! x2 Daj,daj moju nosu, hocu moju nosu, mama,mama,mama, daj mi brzo nosu!!! Daj,daj moju nosu, hocu moju nosu, tata,tata,tata daj mi brzo nosu!!! x2 Smesno je da piskis u gace, svi oko tebe znace. I ojesce ti se guza, ko da te je poljubila meduza! Jos ako se ukakis, smejace ti se ortaci! Svi oko tebe znace da si napunio gace... Copyright © 2018 IDJKids / IDJDigital / IDJWorld #idjkids #pilici #veselafarma

Medo bere jagode | Dječje pjesmice

4314928
00:22:35
07.02.2018

Medo bere jagode Medo bere jagode 3x U široke mjerice 3x U to idu čauši 3x Medo stane plakati 3x Tješila ga lisica 3x Kurjakova sestrica 3x Nemoj medo plakati 3x Ja ću tebi skakati 3x TRANSLATION A bear is picking strawberries And putting them in big baskets Some hunters come after him The bear starts crying Fox comes to make him feel better A wolf chases after the hunters and they run away The fox says: Dont u cry, old bear I will jump and dance to make you feel better

Traktor Mileta | Dečija Zona - najlepše dečije pesme

26288507
39114
0
00:02:10
21.11.2021

Naša nova pesmica za decu, o jednoj od omiljenih dečijih igrački - TRAKTORU! Zapravo, o jednom posebnom traktoru koji se zove Mileta i koji vredno prevozi sve životinje sa farme. Slušajte nas i na Spotify, Deezer, iTunes, i svi ostalim digitalnim platformama! Tekst, muzika, aranžman, grafika & animacija: Goran Mihailović Vokal, audio mix & mastering: Vladan Nerandžić Traktor Mileta vozi čet'ri pileta, ne čeka ni čas, samo daje gas! Brm, brm, piju pi, ceo dan se vozili, brm, brm, piju pi, non - stop vozili. Drugog dana Mileta vozi tri praseta, zahukt'o se skroz, kao brzi voz! Brm, brm grok, grok, levo desno, onda skok, brm, brm grok, grok, onda opet skok! Trećeg dana Mileta vozi dva teleta, Korak mu je lak, ima motor jak. Brm, brm, muu, muu, vozi oba u štalu, brm, brm, muu, muu, pravo u štalu! Copyright © 2021 Dečija Zona | All Right reserved Dečija zona je mesto gde deca mogu pronaći zabavne i edukativne pesmice uz najkvalitentiju animaciju i grafiku prepunu boja. Sve pesme su originalne i rađene uz puno ljubavi, prvenstveno ka našim najmlađima.

Sretan rođendan // EnTenTinići

1996902
1326
0
00:03:40
22.08.2022

Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Šaren dan k'o Disneyland Samo tebi svira bend Ti ostvari svaki san Danas samo tvoj je dan Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Zvijezde sve što blistaju Šume sve što listaju I na svijetu svaku stvar Dajem tebi ja na dar Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Uzmi sva sanjarenja Sakrij se od starenja Modre kiše, ruže sve Sve na svijetu tvoje je Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Sretan ti rođendan Sretan rođendan Sretan ti rođendan Sretan ti rođendan 🎈🎂 🍭 🎁 🎊 Prati nas: Web stranica - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 (C) Menart

Raca i Caca - ARIJA *Kids Song (RacaCaca)

26893559
76245
00:02:17
23.12.2019

#arija #racacaca #decijapesma #kidssong Drugari, pred vama je jedna vesela pesmica koja govori o jednom mišu Raci i jednoj maci Caci! Ovaj put smo želeli da snimimo nešto za naše najmladje pratioce. Nadamo se da će vam se svideti pesmica koju samo za vas peva vaša Arija! ⭐ZAPRATITE NAS! LIKE! SUBSCRIBE!⭐ Instagram: ARIJA - Kids Channel: 🤍 ⭐ TikTok 🤍 💌 email: arija.kids.channel🤍gmail.com ► Tekstopisac: Marina Rajičić Mirović ► Kompozitor: Marina Rajičić Mirović ► Aranžman: Željko Živković Tekst (lyrics): Ima jedan mali miš ime mu je Raca. I još jedna mačkica što se zove Caca. Raca, Caca, Raca, Caca, Raca, Caca Ca! Raca, Caca, Raca, Caca, Raca, Caca Ca! Maca kolo rasplela, a sa njom i Raca, pa se o rep saplela, tužna joj je faca. Raca, Caca, Raca, Caca, Raca, Caca Ca! Raca, Caca, Raca, Caca, Raca, Caca Ca! Mali miš sad teši je i u kolo zove, sutra se već ne vole, al' danas se vole. Raca, Caca, Raca, Caca, Raca, Caca Ca! Raca, Caca, Raca, Caca, Raca, Caca Ca!

Šubi Dubi // EnTenTinići

8308628
5082
0
00:02:50
07.08.2022

Ja sam se uglavnom čokoladom hranio I nije bilo toga tko bi mi zabranio Punjenih bombona pojačane doze Što najbolja je stvar protiv nervoze Šubi, dubi, dubi, sad me bole zubi Ne pomaže ništa kaladont u tubi A najveći problem zapravo mi stvara To što moram hitno do zubara To što moram do zubara To što moram sutra hitno do zubara To što moram do zubara To što moram sutra hitno do zubara Uvijek sam ostavljao šnicle i salate Slušajući prijekore zabrinutog tate Već sam oguglao na njegove riječi No nešto drugo hoće da me spriječi Šubi, dubi, dubi, sad me bole zubi Ne pomaže ništa kaladont u tubi A najveći problem zapravo mi stvara To što moram hitno do zubara Šubi, dubi, dubi, sad me bole zubi Ne pomaže ništa kaladont u tubi A najveći problem zapravo mi stvara To što moram hitno do zubara To što moram do zubara To što moram sutra hitno do zubara To što moram do zubara To što moram sutra hitno do zubara To što moram sutra hitno do zubara 😊 😊 😊 Prati nas: Web stranica - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 (C) Menart

HOKI POKI - Zagrepčanke i dečki

7214056
9007
00:02:42
19.07.2019

🎶Izvođači : Zagrepčanke i dečki 🎤SolistI: Anja, Laura, Korina, Marko Antonio, Leona, Nicole, Nea 🎼Aranžman : Toni Eterović 🎬Spot : Red Light Production

Ivin voz - Dragan Laković | Dečije pesme | Pesme za decu | Jaccoled C

77649385
141168
0
00:01:56
12.06.2017

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo spot za jednu od najpopularnijih dečjih pesama - Ivin voz. Generacije dece su uz ovu pesmu ovladavale onomatopejom voza i prepoznatljivim plesom imitirajući lokomotivu ili vagone. Pogledajte kako su se junaci našeg spota sjajno zabavili. Pridružite im se i uživajte! Iz kuće je izleteo na ulicu Iva, sav zadihan, zahuktao, k'o lokomotiva. Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Videli ga drugovi pa za njim i oni, potrčali, zahuktali, k'o pravi vagoni. Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Sad ulicom tako juri ta čudna kolona, to voz Ivin putuje sa sedam vagona. Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Ćihu, ćihu, ći hu hu Ivin voz - Delocjac Production Kompozitor: Aleksandar Korać Tekst: Dragan Lukić Aranžman: Nenad Janjić Animacija - Delocjac Copyright © 2013 - 2017 Jaccoled C, sva prava zadržana

Ringe ringe raja - Dječje pjesmice

27045797
61813
0
00:19:45
19.05.2017

Ringe ringe raja Ringe ringe raja doš'o čika Paja pa pojeo jaja jedno jaje muć, a mi djeca čuć

Deda Mraze ne skreci sa staze + karaoke 🎅 Bozicne pesme za decu | HeyKids

17347269
41367
0
00:06:19
12.12.2018

Najlepse decije pesme mix: "Deda Mraze ne skreci sa staze" i još mnoge pesmice za mališane! Decije pesme playlist: 🤍 Deda Mraze ne skreci sa staze tekst - Preko brda preko brega I debelog snega Jure neke čudne sanke Srebrne i tanke Deda Mraze, Deda Mraze Ne skreći sa staze Ne oklevaj ne dremaj Već poklone spremaj Padaju, padaju s neba bele zvezde Sanke Deda Mraza preko brda jezde Padajte, padajte snežnije i belje Deda Mraz nam stiže na veselje HeyKids.rs - Pesme Za Decu - Pesme za bebe na Srpskom © 2018 Vveee Media Limited.

necu da radim #comedy

737622
13884
145
00:00:18
03.09.2023

Назад
Что ищут прямо сейчас на
necu pjesmica программа для подключения телефона к телевизору через usb galen hooks poco m4 pro 5g gaming elias maximiliano «Ак Барс» отыгрался с 1:3 и одержал победу в матче с «Трактором» linh my colombia hoy EIMAI ENAS ALLOS audio jack from old headphone jack mňam cena veloce compressed signals R6 GAMEPLAY Dim Mak Mallorca danime Orlando Disney Vlog HAALAND CHELSEA чехов